B.B.Vanspor zor da olsa kazandı:1-0

Van Büyükşehir Belediyespor evinde karşılaştığı Yeşil Bursaspor'u Emrah Tacir'in attığı golle 1-0 mağlup ederek, puanını 32'ye taşıdı ve grupta sekizinci sıraya yükseldi. Büyük heyecana sahne olan maçta, Yeşil Bursaspor'un iki topu direkten dönerken, B.B.Vanspor'un da bir şutu direkten döndü.

B.B.Vanspor zor da olsa kazandı:1-0

     Bölge: Salih Deniz

   TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor evinde Yeşil Bursaspor'u, ilk yarının son dakikasında Emrah Tacir'in serbest vuruştan attığı gol ile 1-0 mağlup etti.

   TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda ağırladığı Yeşil Bursaspor'u evine puansız yolladı.

    B.B.Vanspor, Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya, Onur Bilgin, M.Serdar Yazıcı, Emrah Tacir, Mutlu İlengöz, Serdar Cansu, Gökhan Ünal, Tayfun Aydoğan, Gökhan Çakır, Burak Yılmaz,  Baran Basut ve Fahrettin Bıyıklı ilk on biri ile çıktı.

    Yeşil Bursaspor ise, Volkan Tercan, Ömer Çoban,  Tugay Meşekoparan, Berat Jonathan, Berke Sahkan, Kadir Turhan, Hakan Yavuz, Ozan Karabacak,  Arif Şahin,  Furkan Ünver ve Fatih Şen ilk on biri ile çıktı.
    5. Dakikada organize gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Emrah Tacir ve Gökhan Ünal paslaşması sonrası top Tayfun Aydoğan'ın önünde kaldı, vuruşunda top dışarı gitti.
   7. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor yeni bir atak geliştirdi. Baran Basut'un pasında top Gökhan Ünal'a gelmeden savunma topu uzaklaştırdı.
   10. Dakikada ev sahibi ekibin atağında, Emrah Tacir kaleci ile karşı karşıya kaldı, ama öncesinde hakem ofsayt düdüğü çaldı.
  18. Dakikada gelişen Yeşil Bursa atağında, Arif Şahin'in pasında Ozan Karabacak kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda top direkten döndü.
   20. Dakikada bu kez B.B.Vanspor direğe takıldı. Mutlu İlengöz soldan ortaladı, Baran kafa ile vurdu, top direkten döndü.
  23. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Serdar Cansu ceza sahası dışında sert vurdu, top kaleciden sekti, bu kez Tayfun Aydoğan vurdu, top savunmadan dışarı gitti. Kırmızı Siyahlı takım savunmada elle oynandığı gerekçesiyle penaltı itirazında bulundu.
  26. Dakikada B.B.Vanspor'da M.Serdar Yazıcı sarı kart gördü.
 27. Dakikada Yeşil Bursa serbest vuruş kullandı, Fatih'in vuruşunda top direkten döndü. Bu kez Kadir kaleyi yokladı, Onur Bilgin net bir gol kurtardı.
  31. Dakikada Yeşil Bursa'da Furkan Ünver yerini Ekrem Çalışanlar'a bıraktı.
  33. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor sağdan atağa kalktı. Fahrettin Bıyıklı'nın ortasında Tayfun Aydoğan uygun pozisyonda kafa ile topu dışarı yolladı.
  34. Dakikada Yeşil Bursa atağında Berke net gol pozisyonunda sert ve düzgün vurdu, kaleci Onur bir kez daha gole izin vermedi.
  35. Dakikada Yeşil Bursa'da Kadir Turhan sarı kart gördü.
 40.  Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Emrah Tacir istediği gibi vuramadı.
  45. Dakikada kırmızı siyahlı takım golü buldu. Gökhan Ünal'ın düşürülmesi sonucu serbest vuruş kazandı. Emrah Tacir'in kullandığı serbest vuruşta top ağlara gitti : 1 - 0
 İlk yarı ev sahibi ekibin 1 - 0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.
  İkinci yarıya konuk ekip başladı.
  48. Dakikada gelişen Yeşil Bursa atağında Mutlu İlengöz topu uzaklaştırdı.
 53. Dakikada B.B.Vanspor net bir pozisyondan faydalanamadı. Gökhan Ünal'ın pasında Tayfun Aydoğan plase bir vuruş denedi, top üstten auta gitti.
  Bu dakikalarda taraftarlar desteğini artırdı.
  54. Dakikada B.B.Vanspor'da Baran yerini Haydar Deniz'e bıraktı.
 60. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Emrah Tacir ve Gökhan Ünal'ın paslaşması sonrası top Serdar Cansu'da kaldı, bu oyuncunun pasında ceza alanı içinde net pozisyonda Haydar Deniz topa istediği gibi vuramadı.
  62. dakikada Yeşil Bursa'da Tugay Meşekoparan yerini Doğan Ateş'e bıraktı.
  66. Dakikada Yeşil Bursa serbest vuruş kazandı. Fatih'in kullandığı serbest vuruşta Fahrettin Bıyıklı topu uzaklaştırdı.
  69. Dakikada Yeşil Bursa atağında Arif Şahin'in ortasında Ömer Çoban vurdu, top az farkla auta çıktı.
 70. Dakikada B.B.Vanspor'da Gökhan Ünal alkışlarla yerini Ömer Çetinbaş'a bıraktı.
  75. Dakikada Yeşil Bursa atağında Ozan Karabacak uzaktan kaleyi yokladı, top Onur Bilgin'de kaldı.
  79. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor atağında Tayfun Aydoğan uzaktan sert bir vuruş denedi, kaleci son anda çıkardı, dönen topa Mutlu istediği gibi vuramadı.
  Bir dakika sonra Emrah Tacir şık çalımlarla ceza sahası içine girdi, ama kötü şekilde vurduğu top auta gitti.
83. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Gökhan Çakır'ın yerine Temel Taşkın oyuna dahil oldu.
   Maçın bu dakikaları nefes kesti. İki takımın atakları sonuçsuz kaldı.
   Hakem maçı 5 dakika uzattı.
   Maçın ikinci uzatma dakikasında Ömer Çetinbaş kaleci ile karşı karşıya kaldı, savunma oyuncusu tarafından kendisine yapılan faulle durduruldu. Hakem kırmızı kart yerine sarı kartını gösterdi.
   Maçta başka pozisyon olmadı ve Van Büyükşehir Belediyespor bu önemli maçı 1 - 0 kazanarak, puanını 32'ye yükseltti ve grupta sekizinci sıraya yükseldi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29