B.Vanspor 5 Ocak'ta dönüyor

Antalya'da kamp hazırlıklarını sürdüren B.Vanspor'un 5 Ocak'ta Van'a döneceği ve iki gün sonra ise hazırlıklarını Van'da devam ettireceği belirtildi. İkinci yarının ilk maçını 20 Ocak Pazar günü İzmir'de Karşıyaka ile oynayacak olan kırmızı-siyahlı takımda oyuncuların moralli olduğu belirtiliyor.

B.Vanspor 5 Ocak'ta dönüyor

          Sezonun ilk yarısında istediği performansı ortaya koyamayan B.Vanspor, ikinci devreye yeni hocası Hasan Erkin Şimşir ile girecek.
Geçtiğimiz hafta Antalya'ya giden ve kamp hazırlıklarını burada devam ettiren B.Vanspor, 05 Ocak'ta Van'a dönecek, 07 Ocak'ta ise Van'da hazırlıklarını sürdürecek.
İlk yarıda oynadığı 17 maçın 6'sını kazanan, 8 karşılaşmada ise beraberlik elde eden B.Vanspor, 3 maçta mağlup olarak 26 puan topladı.

 


            Kırmızı siyahlı ekip rakip kalelere 26 gol gönderirken, kalesindeki 18 gole engel olamayarak 8 averaja sahip.
B.Vanspor Antalya'daki kampta ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanırken yaptığı hazırlık maçları ile kendini sınıyor.
Önceki gün TFF 2. Lig ekibi Sancaktepe ile oynayan B.Vanspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
5 Ocak'ta Antalya'daki kampını tamamlayacak olan kırmızı siyahlı ekip Van'a dönerek tesislerde ve Atatürk Şehir Stadı'nda hazırlıklarını sürdürecek.

 


         Öte yandan sezonun ikinci yarısında İzmir'de Karşıyaka deplasmanında puan veya puanlar arayacak olan B.Vanspor, bir sonraki hafta ise evinde Kemerspor'u konuk edecek.
Sezonun ilk maçında evinde Karşıyaka ile golsüz berabere kalan kırmızı siyahlı takım, ikinci hafta maçında deplasmanda Kemerspor'u 2-0 mağlup etmişti.

 


         Öte yandan sezonun ikinci yarısında grupta birbirinden zorlu maçlar oynanacak.
Grupta 30 puanla liderlik koltuğunda oturan Kırşehir Belediyespor evinde Yeni Orduspor'u konuk ederken, 30 puanla ikinci sırada bulunan Altındağ Belediyespor ise evinde Çatalcaspor'u ağırlayacak.

 


         Grupta 27 puanla üçüncü sırada yer alan Kızılcabölükspor evinde Bergama Belediyespor'la karşılaşırken, dördüncü sıradaki Sultanbeyli Belediyespor ise deplasmanda Alibeyköy'ün konuğu olacak.
26 puanla B.Vanspor'un ardından yedinci sırada yer alan Esenler Erokspor evinde Adıyaman 1954spor'u konuk ederken, 23 puanlı Ofspor ise Düzcespor ile karşılaşacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2019, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER