B.Vanspor, Alibeyköy'ü tek golle geçti:0-1

Temsilcimiz B.Vanspor, 20. Hafta maçında İstanbul deplasmanında Alibeyköyspor ‘u Güney Tutcuoğlu’nun attığı tek golle mağlup ederek puanını 33 yaptı, ama averaj sonucu dördüncü sıraya geriledi.

B.Vanspor, Alibeyköy'ü tek golle geçti:0-1

         TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, ikinci devrenin üçüncü maçında İstanbul’da Alibeyspor’u, Güney’in serbest vuruştan attığı tek golle mağlup ederek, haftayı çok önemli bir galibiyetle kapatmış oldu.
Ev sahibi Alibeyköyspor sahaya; Gökhan Yenigün, Feyyaz Alış, Metehan Mimaroğlu, Salih Tunar, Hasan Üstübücü, Fatih Şerifoğlu, M.Mustafa Yıldızaç, Mustafa Cevret, Safa Çağlar, Şahinali Terzi ve Mücahit Çakır ilk onbiri ile çıktı.
B.Vanspor ise Hasan Erkin Şimşir teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Serdar Cansu, Yakup Demir, Burçak Özkanca, Barış Gök, Samet Cantürk, Mesut Saray, Barış Sağır, Güney Tutcuoğlu, Umut Koray Öz ve Batuhan Er ilk onbiri ile çıktı.

 


      11. dakikada Alibeyköyspor Metehan ile serbest vuruş kullandı, ama B.Vanspor savunması topu uzaklaştırdı.
15. dakikada gelişen B.Vanspor atağında Serdar Cansu’nun pasında top Batuhan’a gelmeden, kaleci Gökhan topa sahip olarak atağı önledi.
22. dakikada B.Vanspor serbest vuruş kazandı. Güney Tutcuoğlu’nun serbest vuruştan attığı golle B.Vanspor 1-0 öne geçti.

 


      30. dakikada Alibeyköyspor atağını faulle durdurduğu gerekçesiyle, B.Vanspor’lu Burçak sarı kart gördü.
37. dakikada ev sahibi ekipten Suat Mede’nin yerine, Mustafa Cevret oyuna dahil oldu.
40. dakikada B.Vanspor’dan Umut Koray sarı kart gördü.
41. dakikada B.Vanspor’da Yakup Demir’in yerine Şerif Doğan oyuna dahil oldu.
45. dakikada kırmızı siyahlı takımda bir sarı kart da Samet Cantürk gördü.
İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve B.Vanspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.
kinci yarıya B.Vanspor biraz kontrollü başladı.

 


      Konuk ekip ise oyuncu değişikliğiyle başladı. Hasan Üstübücü yerini Mert Somay’a bıraktı.
49. dakikada Alibeyköyspor serbest vuruş kazandı, Mustafa’nın kullandığı vuruşta savunma topu kornere yolladı.
57. dakikada B.Vanspor’da Barış Gök sarı kart gördü.
61. dakikada kırmızı siyahlı takımda Umut Koray Öz oyundan alındı ve Emrah Tacir oyuna dahil oldu.
64. dakikada B.Vanspor’da bir sarı kart da Serdar Cansu gördü.
66. dakikada ev sahibi ekipten Feyyaz Alış’ın yerine Burak Baba oyuna girdi.
70. dakikada Alibeyköyspor Mustafe Cevret ile net bir ataktan faydalanamadı.
76. dakikada B.Vanspor’da bu kez Emrah Tacir sarı kart gördü.
80. dakikada ise Mesut Saray oyundan alındı ve Sedat Komi oyuna dahil oldu.
Karşılaşmanın son dakikaları ise oldukça heyecanlı geçti.
Ev sahibi takım gol için yüklenirken, B.Vanspor ise iyi bir savunma ile gole izin vermedi.
Uzatma dakikalarında da iki takımın karşılıklı atakları sonuç vermedi ve B.Vanspor rakibini 1-0 yenerek puanını 33 yaptı.

 


       GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR…
B.Vanspor’un grubunda oynanan diğer maçlarda Kırşehir Belediyespor evinde Sultanbeyli Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek, 39 puanla liderliğini korudu.
Altındağ Bleediyespor Cumartesi günü karşılaştığı Adıyaman 1954’sporu 2-0 yenerek 36 puanla ikinci sıradaki yerini korurken, yine Cumartesi oynanan maçta Esenler Erokspor evinde Elaziz Belediyespor’u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, 33 puanla üçüncü sıraya yükseldi.
B.Vanspor deplasmandaki gabiyetle puanını 33 yapıp averaj sonucu dördüncü sıraya yerleşirken, Çatalcaspor deplasmanda Osmaniyespor’u 2-1 yenerek 33 puanla beşinci sıraya yükseldi.
Kızılcabölükspor evinde Yeni Orduspor’u 3-1 yenerek puanını 31 yaptı ve altıncı sırada bulunuyor.
Deplasmanda Pazarspor’u 2-0 yenen Düzcespor 29 puanla yedinci, Sultanbeyli Belediyespor ise 28 puanla sekizinci sırada yer aldı.
Ofspor evinde Bergama Belediyespor’u 2-0 yenerek 27 puanla dokuzuncu sırada bulunurken, Osmaniyespor da aynı puanla onuncu sırada yer aldı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 13:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
SMAÇ
SMAÇ - 5 yıl Önce

Şimdi ben bir taraftar olarak;Erokspor Elazizspor maçıʹnın 7.0 lık skoruna Şaibeli ve de şike kokuları burnumuza geliyor masa başı oyunları başladı Yönetimʹin bu sonuca itiraz etmesi gerektiğini Haftaya oynayacağımız Erokspor maçı hakemlerine dikkat edilmesi gerektiğine şimdiden dikkat çekersem bu uyarıcı yorumumun diğerleri gibi buharlaşacağını ve yayınlanmayacağını bildiğim halde taraftarlık görevimi yorumumla yerine getirmek istiyorum.

Ali  DEMİR
Ali DEMİR - 5 yıl Önce

Gerçektende takımın bu seriyi yakalamasında yeni teknik ekipin payı çok büyük işin ehli oldukları belli oluyor ama asıl dikkat edilmesi gereken üstteki takımlarla yaptığımız müsabakalarda hakemlerin tavrı skoru belirlemede etkin olacak mı olmayacak mı?Özelikle bu haftasonu kendi evizimde şaibeli bir skorla elaziz belediyeye 7 gol atan bir istanbul takımı olan Erokspor karşılaşması hayati öneme haiz bir maç.Özelikle yönetimin bu maç için atanacak hakem dörtlüsünü çok iyi takip ve analiz etmesi gerekirse şimdiden tff ye müracatta bulunması lazım...

SIRADAKİ HABER

banner29