B.Vanspor'da Alibeyköyspor hazırlığı

Kemerspor galibiyeti ardından Kupada da kazanan B.Vanspor, Alibeyköyspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

B.Vanspor'da Alibeyköyspor hazırlığı

         TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden B.Vanspor'un Kemer deplasmanın da aldığı galibiyetin ardından Ziraat Türkiye Kupasında da turu geçti.
Şu ana kadar oynadığı 3 resmi maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alan kırmızı siyahlı ekip, kalesinde gol görmedi rakip filelere ise 4 gol gönderdi.

 


          Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Sarıkamış Gençlerbirliğispor'u konuk eden B.Vanspor karşılaşmanın uzatma dakikalarında attığı 2 golle 3 tura kalan takım oldu. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kuraları bugün çekilecek. Bu turda 2. Turu geçen 37 takımın yanı sıra, Süper Ligden 5, Spor Toto 1. Ligden 18 ve TFF 2. Ligden ise 36 takım yer alacak.
Kupada turu geçen B.Vanspor, kendi tesislerinde Pazar günü oynayacağı Alibeyköyspor maçı hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

 


           Hedefi Şampiyonluk olan kırmızı siyahlı ekip, Alibeyköyspor maçını kazanıp, sonraki hafta oynayacağı Erokspor maçına moralli gitmek istiyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan B.Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Kemerspor galibiyeti ardından kupada da turu geçmek tabiki sevindiricidir. Şampiyonluk hedefimizden şaşmadan kupada da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Kupada 3. Tur kuraları bugün çekilecek. Handi takım çıkarsa çıksın bize hayırlı olsun demek düşer. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Alibeyköyspor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. İnşallah birlikte hedeflediğimiz noktaya varacağız." Dedi.
B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise, "Ziraat Türkiye Kupasında turu geçmemiz gerekiyordu zorda olsa geçtik. 3. Tur kuraları çekilecek. Bizim hedefimiz belli, ama kupada da mücadeleden taviz vermeyeceğiz. Şimdi takım olarak Pazar günü oynayacağımız Alibeyköyspor maçına adapte olduk. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı da kazanıp yolumuza devam edeceğiz diyen Uçar, Ziraat Türkiye Kupası maçında o sıcak havaya rağmen bizleri yürekleriyle destekleyen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

 


        TFF 3. Lig 2. Grupta 18 takımın mücadele edeceği 3. Hafta karşılaşmaları 16 Eylül Pazar günü oynanacak.
İlk 4 karşılaşma saat 15.30'da başlarken, 1 karşılaşma 16.00'da son 4 karşılaşma ise 16.30'da başlayacak.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER