B.Vanspor'da galibiyet hesapları…

Bugün deplasmanda Pazarspor'la karşılaşacak olan B.Vanspor'da hedef galibiyet. Orta hakem Levent Balcı'nın yöneteceği karşılaşma saat 13.00'da Hopa İlçe Stadında oynanacak.

B.Vanspor'da galibiyet hesapları…

              TFF 3. Lig 2. Grupta 10. Hafta karşılaşmaları bugün oynanacak.
 18 Takımın mücadele edeceği ilk 5 karşılaşma saat 13.00'te başlarken, son 4 karşılaşma ise 13.30'da başlayacak.
Van'da hazırlıklarını tamamlayarak Artvin'in Hopa ilçesine giden B.Vanspor, burada da son bir hazırlık yaptı.
Şampiyonluk hesapları yapan kırmızı siyahlı ekip, şuana kadar oynadığı 4 deplasman maçından 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.
Deplasman karnesi çok iyi olan B.Vanspor Pazarspor maçından da galibiyetle dönmeyi hedefliyor.
Pazarspor stadının tadilatta olması nedeniyle karşılaşma Hopa İlçe stadında oynanacak. Bugün saat 13.00'te Hopa İlçe Stadında oynanacak olan karşılaşmayı orta hakem Levent Balcı yönetecek.

 


              Bu karşılaşma için Van'dan da çok sayıda taraftarın Hopa'ya gideceği gelen haberler arasında. B.Vanspor 16 puanla 4. Sırada yer alırken, Pazarspor ise 10 puanla 10. Sırada yer alıyor.
Ligin 10. Haftasında B.Vanspor Pazarspor deplasmanındayken, rakipleri olan Yeni Orduspor sahasında Adıyamanspor'u konuk ederken, Kırşehirspor ise Düzcespor'u, Kızılcabölükspor ise Alibeyköyspor'u konuk edecek.
Pazarspor maçı ardından kırmızı siyahlı ekip, buradan 31 Ekim Çarşamba günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçı için Bandırma'ya hareket edecek.

 


      Bandırma'da Bandırmaspor'la Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçına çıkacak olan B.Vanspor kupada da yoluna devam etmek için bu maçı da kazanmanın hesapları yapıyor.

 


         Bandırmaspor B.Vanspor Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçı Çarşamba saat 14.00'te oynanacak. Bu iki önemli maçın ardından Van'a dönecek olan B.Vanspor, ayağının tozuyla Bergama Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.
B.Vanspor ile Bergama Belediyespor karşılaşması,  4 Kasım Pazar günü saat 13.00'te oynanacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2018, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER