B.Vanspor'da galibiyet hesapları…

B.Vanspor yarın İstanbul’da Alibeyköyspor’a konuk olacak. Saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmada, B.Vanspor taraftarları için sadece 50 kişilik yer ayrılması büyük tepkilere yol açtı.

B.Vanspor'da galibiyet hesapları…

            TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, Alibeyköyspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti.
Alibeyköyspor maçına kesin galibiyet için çıkacak olan kırmızı siyahlı ekibe bir kötü haber ise, maça az bir taraftarın alınması oldu.
Kritik maçta B.Vanspor taraftarları için yaklaşık olarak 50 kişilik bir yer ayrılması büyük tepkilere sebep oldu. Bir yandan B.Vanspor yönetimi diğer yandan ise İstanbul Van Vakfı ve Van dernekleri bu sayının artırılması için yoğun bir çalışma yürütüyor.
Son alınan haberlere göre bu sayının belki 100’e çıkarılacağıdır.

 


           30 Puanla zirveden yer alan B.Vanspor, Alibeyköyspor desplasmanın da yalnız bırakmak istemeyen İstanbul’daki taraftarlar bu sorunun çözülmesini bekliyor.
TFF 3.lig 2. Grupta 18 Takımın mücadele edeceği 9 karşılaşma oynanacak. İlk 4 karşılaşma yarın, son 5 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.

 


      Yarın oynanacak olan karşılaşmalarda B.Vanspor Alibeyköyspor’a konuk olurken, grupta 2. Sırada yer alan Altındağ Belediyespor ise Adıyamanspor’u konuk edecek.
 Zirveyi yakından ilgilendiren bu 2 karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Pazar günü oynanacak maçlarda ise, Lider Kırşehir Belediyespor sahasında Sultanbeylispor’u konuk ederken, Kızılcabölükspor ise Yeni Orduspor’u konuk edecek.
Alibeyköyspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a giden B.Vanspor, Zirveden kopmamak ve liderle arasındaki puan farkını açmamak için Van’a 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

 


           Ligin 3. Haftasında Van’da oynanan ilk karşılaşmayı B.Vanspor 2-1 kazanmıştı. İstanbul’da bulunan binlerce B.Vanspor taraftarları ise heyecanla bu maçı beklerken, sadece 50 kişilik bir kontenjanın ayrılması büyük tepkilere yol açtı.
İstanbul’daki binlerce taraftar bu sorunun çözülmesini bekliyor.
B.Vanspor Alibeyköyspor deplasmanı ardından ligin 21. Haftasında ise yine bir İstanbul takımı olan Esenler Erokspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER