B.Vanspor'da hazırlıklar sürüyor

2018-2019 Futbol sezonu için bir yandan hazırlıklarını sürdüren B.Vanspor, diğer yandan da transfer çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

B.Vanspor'da hazırlıklar sürüyor

               TFF 3. ligde 2018-2019 Futbol sezonu 2 Eylül Pazar günü start alacak. Ligde grupların belli olmasının ardından fikstür ise geçtiğimiz hafta çekilmişti.

 


           Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan B.Vanspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürmeye devam ediyor.

 


            Önümüzdeki haftalarda Erzurum’a gidecek olan kırmızı siyahlı ekip, burada yapacağı hazırlık maçlarıyla takımdaki uyum sorununu gidermeye çalışacak.

 


          Bu sezon hedefi Şampiyonluk olan kırmızı siyahlı ekip, hedefine varmak için transferde çok titiz adımlar atmaya çalışıyor.
İç transferde Mutlu İlengöz, Tahir Kurtuluş, Gürol Karataş ve Cemal Doğu’yu renklerine bağlayan B.Vanspor, alt yapıdan da yetenekli gençleri takıma kazandırmaya çalışıyor.

 


            Dış transferde çalışmalarına da devam eden B.Vanspor, birçok önemli futbolcuyla anlaşma sağladı. Dış transferde şu ana kadar, Ender Kaya, Salih Şenbaş, Şerif Doğan, Ömer Yanık, Soner Birinci, Osman Berk, Burçak Özkanca, Güney Tutçuoğlu, Bilal Özhan, Çağrı Tekin, Uğur Karakoç, Kadir Kahvecioğlu ve Oktay Aydın’ı renklerine kırmızı siyahlı ekip, transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

 


              TFF 3. Lig'de sezon 2 Eylül 2018 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak ve sezon, 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek.
B.Vanspor sezonun ilk karşılaşmasında 2 Eylül Pazar günü Karşıyakaspor’u konuk edecek, ligin 2. Haftasında ise Kemerspor deplasmanına gidecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2018, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER