B.Vanspor'da hedef galibiyet…

Yarın saat 13.00’te Düzcespor’u konuk edecek olan B.Vanspor, ilk devrenin son maçını galibiyetle kapatmayı hedefliyor. Karşılaşmayı orta hakem Volkan Şeker yönetecek.

B.Vanspor'da hedef galibiyet…

          TFF 3. Ligde ilk devrenin son karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak 9 karşılaşmayla son bulacak.
Grupta mücadele eden 18 Takım ilk devrenin son maçını galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor.
Lider Kırşehirspor sahasında Çatalcaspor’u konuk ederken, Altındağ Belediyespor ise Bergama Belediyespor’u konuk edecek.
  Ligin ilk devresinin son maçlarının ilki bugün saat 13.00’da, oynanırken, yarın ise 2 karşılaşma saat 13.00’te son 6 karşılaşma ise 13.30’da başlayacak.

 


         Yarın saat 13.00’te ilk devrenin son maçında Düzcespor’u konuk edecek olan B.Vanspor, hafta boyunca hazırlıklarını sürdürdü.
Kırmızı siyahlılar teknik direktör Turgay Karatekin nezaretinde çıkacağı Düzcespor maçını kazanarak ilk devreyi kapatmak istiyor.
B.Vanspor bugün yapacağı ter idmanı ardından Düzcespor maç saatini beklemeye başlayacak. Orta hakem Volkan Şeker’in yöneteceği B.Vanspor Düzcespor karşılaşması Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.

 


        Bu karşılaşma için taraftarlarda stada daha çok taraftar çekmenin çalışmalarını yapıyor.
B.Vanspor 23 puanla 6. Sırada yer alırken, Düzcespor ise 22 puanla 10. Sırada yer alıyor. Ligin 16. Haftasında B.Vanspor deplasmanda Elaziz Belediyespor’a 1-0 mağlup olurken, Düzcespor ise evinde Osmaniyespor’a 2-0 mağlup oldu.  
Düzcespor maçı ardından Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında TFF 1. Lig takımlarından Boluspor’u konuk edecek olan B.Vanspor, hem ligin ilk devresini hem de kupadaki 2. Maçını tamamlamış olacak.

 


       Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçı ardından kısa bir tatil dönemi geçirecek olan kırmızı siyahlı ekip, daha sonra belirlenecek olan kamp bölgesinde toplanarak ligin 2. Devresi için hazırlıklarına başlayacak.
 Geride bırakılan 16 haftalık maç maratonunda 5 galibiyet 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan kırmızı siyahlılar 23 puanla 6. Sırada yer alıyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29