B.Vanspor'da sıkı hazırlık…

Son 4 hafta maçlarında 5 toplayan B.Vanspor, Pazar günü oynayacağı Yeni Orduspor maçına sıkı hazırlanıyor. 2 Takım açısından da önemli olan karşılaşma Pazar günü saat 13.00'te oynanacak.

B.Vanspor'da sıkı hazırlık…

            TFF 3.lig 2. Grupta 13. Hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.
18 Takımın mücadele edeceği ilk 2 karşılaşma Cumartesi günü, son 7 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
23 puanla 13. Haftaya Lider giren Kızılcabölükspor deplasmanda Altındağ Belediyespor'a konuk olurken, 2. Sırada yer alan Kırşehirspor ise sahasında Osmaniyespor'u konuk edecek. Grupta 3. Sırada yer alan ve geçtiğimiz hafta deplasmandan puansız dönen B.Vanspor, Şampiyonluk yolunda rakibi olan Yeni Orduspor'u sahasında ağırlayacak.

 


        Bu karşılaşma için sıkı bir şekilde hazırlanan kırmızı siyahlı ekip, bu maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor.
Geçtiğimiz haftalarda sahasında konuk ettiği rakipleri Kızılcabölükspor ve Kırşehirspor'a puan kaptıran B.Vanspor, bu maçta daha dikkatli olacağının sinyallerini veriyor.

 


         Şampiyonluk hesapları yapan 2 takım B.Vanspor ve Yeni Orduspor, ligin 8. Haftasını bol gollü bir galibiyetle kapatırken, geride bırakılan son 4 hafta maçlarını ise puan kayıplarıyla kapattı.
B.Vanspor son 4 hafta maçlarında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, Yeni Orduspor ise 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.  

 


           B.Vanspor 20 puanla 3. Sırada yer alırken, Yeni Orduspor ise 19 puanla 4. Sırada yer alıyor. 2 Takım açısından da önemli olan karşılaşma Pazar günü saat 13.00'te başlayacak.
Bu önemli maçın ardından, B.Vanspor ligin 14. Haftasında Adıyamanspor deplasmanına giderken, Yeni Orduspor ise sahasında Karşıyakaspor'u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER