B.Vanspor'da tek hedef galibiyet…

B.Vanspor play off açısından büyük önem arz eden Adıyamanspor maçında galibiyet hedefliyor. Öte yandan bugün yapılması planlanan kongre ise iptal edildi. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ün takımı kalan son dört haftada da kendi imkânları ile sırtlayacağı belirtildi.

B.Vanspor'da tek hedef galibiyet…

                  TFF 3. Lig 2. Grupta 31. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği 9 karşılaşma saat 15.00'te başlayacak.
Ligde son 4 haftaya girilirken, Şampiyonluk yarışı, play offa ve kümede kalma mücadeleleri aynen devam ediyor.
Kırşehir Belediyespor liderliğini sürdürürken, matematikselde olsa 3 takımın daha şampiyonluk şansı devam ederken, 8 takımında play offa kalma şansı devam ediyor.

 


             Küme düşme potasında ise Bergama Belediyespor küme düşerken, küme düşecek 2 takımdan biri olmak istemeyen 5 takım son haftada maçlarını kazanma mücadelesinde olacak.
Son 3 hafta da filelere 12 gol gönderen ve hanesine 9 puan yazdırarak 3. Sıraya yerleşen B.Vanspor yeniden play off şansını elde etti.
Öte yandan B.Vanspor'da bugün yapılması planlanan kongre, hiçbir taliplinin çıkmaması nedeniyle iptal edildi.
Daha önce istifa eden Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ün, B.Vanspor’a kimsenin talipli olmamasından dolayı takımı kalan son dört haftada da kendi imkanları ile sırtlayacağı belirtildi.

 


             Adıyamanspor'u konuk edecek. Yeniden Play Off şansını elde eden B.Vanspor bu maçla galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
 Yarın saat 15.00'te oynanacak olan B.Vanspor Adıyamanspor karşılaşmasını orta hakem, Adnan Deniz
Karatepe yönetecek. Ligin 14. Haftasında Adıyaman'da oynanan ilk karşılaşma 0-0 sonuçlanmıştı.

48 Puanla 3. Sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip, önümüzdeki hafta isedeplasmanda Sultanbeylispor'a konuk olacak.
B.Vanspor Adıyamanspor'u konuk ederken, Lider Kırşehir Belediyespor evinde Offspor'u, Esenler Erokspor ise Pazarspor'u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2019, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER