B.Vanspor'da transfer atağı…

27 Temmuz’da kongresini yapacak olan B.Vanspor, 4 yeni ismi renklerine bağladı. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, B.Vanspor olarak transferlerinin devam edeceğini belirtti.

B.Vanspor'da transfer atağı…

   Bu sezon Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden B.Vanspor, 27 Temmuz’da kongresini yapacak. Bir yandan yönetim oluşturan kırmızı siyahlı ekip, bir yandan da takım kadrosunu güçlendirmek için transferler yapmaya devam ediyor.

   Geçen sezon kurulan kadrosunu dağıtmadan 4 yeni ismide kadrosuna dahil eden B.Vanspor’un transfer görüşmeleri devam ediyor.

    İlk önce Kaleci Mustafa Gürbüz’ü renklerine bağlayan B.Vanspor daha sonra Forvet Tunç Murat Behram, Orta saha sol bek Cihan Özkaymek ve Defans sol Bek Osman Torun’u renklerine bağladı.

   Kısa süre içinde birkaç ismin daha açıklanacağını dile getiren B.Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Zaten güzel bir kadromuz vardı. Ama bu kadroyu daha da güçlendirmek için yeni isimleri kadromuza dahil ettik. İnşallah 2 veya 3 transfer daha yaparak transfere noktayı koyacağız. Kentimiz futbolunu layık olduğu konuma getirmek için bu sezonda hedefimiz şampiyonluktur. İnşallah bunu da birlikte başaracağız diyen Yenitürk, 27 Temmuz’da yapacağımız kongreye tüm B.Vanspor sevdalılarını ve taraftarlarımızı davet ediyoruz” dedi.Van Bölge Gazetesi: Salih DENİZ

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2019, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER