B.Vanspor'da yeni yönetim oluşturuluyor

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yeni sezonda birlik ve beraberlik içinde, geniş katılımlı, birleştirici, kucaklayıcı ve hedefe gidecek güçlü bir yönetim kurmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

B.Vanspor'da yeni yönetim oluşturuluyor

           Bu sezon TFF 2. Ligde mücadele edecek olan B.Vanspor'da, yeni sezon için atılacak adımlar ve yol haritası bugünlerde herkesin merak ettiği ve konuştuğu bir konu.
Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Bilindiği üzere bu sezon TFF 2. Ligde mücedele edeceğiz. Yine hedefimiz var. Bu kez hedefimiz Vanspor’umuzu 1. Lige taşımaktır” dedi.

 


          Yenütürk, söz konusu çalışmalar kapsamında ilk etapta yeni bir yönetim oluşturacaklarını söyleyerek, “Hedefimiz önce yeni bir yönetim oluşturmaktır. Play-off sürecinde oluşan ve bir ilk olan birlik ve beraberliğimizi koruyarak inanıyorum ki yeni hedefimize de ulaşacağız. Biz bir olduğumuzda ne kadar güçlü olduğumuzu başarıyı yakaladığımızı herkes gördü. İşte bu birlik ve beraberlikle geniş katılımlı herkesi kucaklayacak elini bu kent ve bu kentin futbolu için taşın altına koyacak bir yönetimle inşallah yeni sezona başlama çalışmalarını yapıyoruz. Yeni yönetimde özellikle Van Büyükşehir Belediyesi’nde 2 veya 3 kişinin yönetimde yer almasını, bunun yanında, Van TSO, Van TB, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Organize Sanayi Bölgesi, kentteki iş adamlarımız ve il dışında, örneğin İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyük illerimizdeki iş adamlarımızdan oluşan geniş katılımlı bir yönetim oluşturmayı planlıyoruz. Van Büyük şehir Belediyesi ve Stö'lerimizin bu konuya duyarlı olacaklarına inanıyorum. Bu yönetim oluştuğunda hem hedefimize güçlü bir yönetimle ulaşmanın mücadelesinde olacağız hem de takımımız etrafındaki bu birlik ve beraberliğimiz bir çok takıma örnek olacaktır” diye konuştu.

 


         Yenitürk sözlerine devamla, “İnanın süper lig bize kentimize çok uzak değil. Bu yıl güçlü bir yönetimle hedefimize ulaştığımızda sonraki sezon kesinlikle süper ligdeyiz. Bu kent takımı Van’da neden büyük takımlarla oynamasın? Bu kent insanı burada neden büyük takımları izlemesin? Bizim neyimiz eksik. İnanın eksiğimiz yok fazlamız var. Ankara’da bunu hepimiz gördük ve şahit olduk. O yüzden birleştirici geniş katılımlı, kucaklayıcı ve bu kent için bu kent insanı için her daim destek olacak bir yönetimle yola çıkacağımıza inanıyorum. Bu birlik bu beraberlik ve bu kardeşlik ruhuyla da kimse merak etmesin yine başaracağız. İnşallah yönetim ilgili çalışmalarımız sonuçlandığında bunu kamuoyuyla paylaşacağız” şeklinde sözlerini tamamladı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2019, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29