B.Vanspor'da zorlu dönemeç…

Son haftalarda puan kayıpları yaşayan B.Vanspor, zorlu bir dönemece giriyor. Pazar günü saat 13.00'te evinde grubun güçlü takımlarından Sultanbeylispor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı takım, kazanmayı hedefliyor.

B.Vanspor'da zorlu dönemeç…

            TFF 3.lig 2. Grupta 15. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak.
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları ise 5 Aralık Çarşamba günü oynanacak.
Ligde ilk devrenin bitimine 3 haftalık bir maraton kaldı.
Ligin 15. Haftasında zirve hesapları yapan takımlar, Kızılcabölükspor, Yeni Orduspor deplasman da oynarken, B.Vanspor ve Kırşehirspor ise sahasında oynayacak.

 


          Ligin 15. Haftasında 18 takımın mücadele edeceği ilk 2 karşılaşma Cumartesi günü, son 7 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
 Ligin 15. Haftasında puan kayıpları yaşayan Zirve takımları kalan son 3 haftayı puanlarla kapatmanın hesaplarını yapıyor.
B.Vanspor bu hafta Sultanbeylispor'u konuk ederken, Kırşehirspor ise Pazarspor'u konuk edecek. Yeni Orduspor deplasmanda Kemerspor'a Kızılcabölükspor ise Osmaniyespor'a konuk olacak.

 


         Geçtiğimiz hafta ASdıyamanspor deplasmanından 1 puanla dönen B.Vanspor, Sultanbeylispor maçı hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

 


          Kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, bu ilk devre için kalan 3 maçınıda kazanmanın hesaplarını yapıyor.

 


          Bu hafta sahasında Sultanbeylispor'u konuk edecek olan B.Vanspor, sonraki hafta ise Elaziz Belediyespor deplasmanına gidecek.
Kırmızı siyahlı ekip 5 Aralık Çarşamba günü, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında deplasmanda Boluspor'a konuk olacak.
 Ligin son haftasında ise Düzcespor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, ligin ilk devresini tamamlamış olacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29