B.Vanspor galibiyete kilitlendi

Zorlu karşılaşmada 24 Erzincaspor'u konuk edecek olan B.Vanspor, bu maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Yarın saat 14.00'de başlayacak olan karşılamayı orta hakem, Turgut Doman yönetecek.

B.Vanspor galibiyete kilitlendi

    Bölge: Salih Deniz
   TFF 3.ligde 25. Hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak. Ligde bugün 4 karşılaşma oynanırken, son 5 karşılaşma ise yarın oynanacak.
    Ligin bitimine 10 haftalık bir maraton kaldı. Puanların birbirine yakın olması nedeniyle hiçbir takım puan kaybı yaşamak istemiyor. Ligde kalan haftalara ve puan durumlarına bakıldığında, artık her maça final havasında ve kıran kırana geçecek gibi görünüyor.

   Ligin 24. Haftasında İstanbul'da Erokspor'la karşılaşan ve Van'a 3 puanla dönen B.Vanspor, yarın grubun güçlü ekiplerinden 24 Erzincaspor'u konuk edecek. Bu önemli karşılaşma için çalışmalarını aralıksız sürdüren kırmızı siyahlı ekip, bu maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

   Erokspor galibiyetiyle moral kazanan B.Vanspor'un bu maçı da rahat kazanacağı konuşulanlar arasında. B.Vanspor 35 puanla 8. Sırada yer alırken, 24 Erzincanspor ise 43 puanla 2. Sırada yer alıyor. 2 takım açısından da önemli olan karşılaşma yarın saat 14.00'de başlayacak.

   Karşılamayı orta hakem, Turgut Doman yönetecek. Bu kritik karşılaşma için taraftar grubu grup kara kobralarda takıma destek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Grupta bugün oynanacak olan 1462 Trabzonspor Pazarspor'u konuk ederken,  Orduspor ise Bağcılarspor deplasmanında olacak. Yarın ise Lider Darıca Gençlerbirliğispor deplasmanda Tirespor'a konuk olurken, Diyarbekirspor ise Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.
   B.Vanspor, ligin 26. Haftasında Gölcükspor'a konuk olacak, sonraki hafta ise sahasında Yeni Orduspor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2018, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER