B.Vanspor, Golcü Batuhan'ı renklerine bağladı

Temsilcimiz B.Vanspor, TFF 3. Lig 1. Grup’ta gol kralı olan Batuhan Er ile anlaştı. Karabel Karaköprü Belediyespor’da forma giyen Batuhan, attığı 12 golle en golcü kimliğe sahip bir isim. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yapmaları gereken en iyi transferi gerçekleştirdiklerini söyledi.

B.Vanspor, Golcü Batuhan'ı renklerine bağladı

           Önceki sezon Anagold 24 Erzincanspor’da forma giyen, ardından Karbel Karaköprü Belediyespor’da oynayan ve golcü kimliğiyle bilinen Batuhan Er, B.Vanspor’a transfer oldu.

 


           B.Vanspor taraftarlrı, özellikle devre arası yapılacak olan transferleri dört gözle bekliyordu. Takımın eski futbolcularından Vanlı Emrah Tacir ve Barış Gök’ün transfer edilmesi taraftarda pek bir heyecan oluşturmamıştı.
Fakat Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ün açıkladığı son transfer Batuhan Er, taraftarı adeta sevince boğdu.

 


           Oynadığı 13 maçın 12’sinde gol atmayı başaran ve ayrıca Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da rakip fileleri havalandıran golcü Batuhan Er, takımının yer aldığı 3. Lig 1. Grupta en fazla gol atan isim olarak biliniyor.
Batuhan Er, önceki sezon ise 24 Erzincanspor’da forma giyiyordu. Bu sezon ise ilk devre Karabel Karaköprüspor’da golcü kimliğiyle tanındı. Gol yollarının etkili isminin B.Vanspor’a transfer olması taraftarı mutlu etti.

 


           2013 yılında Çubukspor’a transfer olarak profesyonelliğe geçen Batuhan Er, 2015 yılında ise Kastamonu 1966’da forma giydi. Daha sonraki süreçte ise Bayburt İl Özel İdare, Karacabey Belediyespor ve Anagol 24Erzincanspor ve son olarak Karabel Karaköprüspor’da forma giydi.


             Batuhan’ın en önemli özelliğinin ise gol pozisyonu bulduğunda, fileleri havalandırması olarak gösteriliyor.
Yapmaları gereken en iyi transferi yaptıklarını anlatan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Batuhan Er, çok kaliteli bir forvet. Uğraştık ve sonunda renklerimize bağladık. Batuhan Er'in takımımıza çok faydalı olacağına, gol yollarındaki sıkıntımızı gidereceğine inanıyorum. Biz hedefi olan bir takımız. Hedefimize ulaşmak için elimizden gelen Her fedakârlığı yapacağız. Transfer dönemi bitene kadar eksikliklerimizi gidermek için çalışmalarımız devam edecek. Takımımız pazar günü Van'da toplanacak ve hazırlıklarını tesislerimizde yapacak. Van halkı ve taraftarlarımız yanımızda olsunlar ve bize destek versinler. İnşallah sezon sonu bu kente şampiyonluğu hediye edeceğiz” şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2019, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER