B.Vanspor grubunda kritik hafta…

B.Vanspor’un grubunda bu hafta yine birbirinden önemli ve kritik maçlar oynanacak. 2 Takımın Şampiyon olma, 6 takımın ise Play Offa kalma şansı devam ediyor.

B.Vanspor grubunda kritik hafta…

             TFF 3. Lig 2. Grupta ligin bitimine 4 haftalık bir maraton kaldı. Lider Kırşehir Belediyespor liderlik koltuğunu kimseye kaptırmazken, Esenler Erokspor’un ise lideri takibi aynen devam ediyor.
 Kırşehir Belediyespor’un bu saaten sonra Şampiyonluğu kaptırması zor görünüyor.
Grupta son haftalarda alınan sonuçlarla Play Off potasında önemli değişiklikler oldu.
 Haftalardır Play Off potasında yer alan Altındağ Belediyespor ve Kızılcabölükspor puan kayıplarıyla inişe geçerken, son 3 maçta 9 puan toplayan B.Vanspor ise Play Off potasına yerleşmiş durumda. 4 Takımın Play Offa kalacağı grupta son 4 haftada da Play Off potasında yine sürpriz değişiklikler yaşanacak.

 


         Çünkü Play Off potasında yer alan takımların puan kaybetmesi potaya yeni ortakların gelmesine vesile oluyor.
Son 4 haftada da bunların yaşanacağıda açıkça görülmektedir. Küme düşme potasında ise Bergama Belediyespor lige veda ederken, son 4 haftada son sıralarda yer alan 4 takım ise ligde kalma mücadelesi verecek.

 


         Bu hafta oynanacak maçlarda Karşıyaka Yeni Orduspor ve Düzcespor Kızılcabölükspor birde Kemerspor Çatalcaspor maçları Play Off potasına ya yeni ortaklar kazandıracak yada pota da denge çokta bozulmuş olmayacak. Son 3 haftanın başarılı takımı olan B.Vanspor, son 3 maçta rakip filelere 12 gol gönderip hanesine 9 puan yazdırarak Play Off da bende varım dedi. Bu hafta sahasında Adıyamanspor’u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

 


        Son 3 maçta alınan 3 galibiyetle Van’da futbol havası değişirken, Adıyamanspor maçına yoğun ilginin olacağı gelen haberler arasında. Ne takım nede taraftar elde edilen bu Play Off şansını tekrar kaçırmak istemiyor.
Lider Kırşehir Belediyespor evinde Offspor’u konuk edecek. Kırşehir bu maçı kazandığında hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.
Liderin peşini bırakmayan Esenler Erokspor ise Pazarspor’u konuk ediyor. Esenler Erokspor Şampiyonluk için kalan maçlarını kazanıp, Kırşehir Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

 


       TFF 3. Lig 2. Grupta lig 4 Mayıs’sa sona erecek, ardından Play Off heyecanı başlamış olacak.
 Play Offa kalan 4 takımdan başarılı olan takım grupta bir üst lige çıkan 2.takım olacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER