B.Vanspor hazırlık maçlarına devam ediyor

Geçtiğimiz hafta 2 hazırlık maçı yapan B.Vanspor, 3. Hazırlık maçında ise Malatya Yeşilyurtspor'la karşılaştı. Ekibimiz karşılaşmayı 2-0 kaybetti.

B.Vanspor hazırlık maçlarına devam ediyor

    Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren B.Vanspor, hazırlık maçları yapmaya da devam ediyor. Dün 3. Hazırlık maçına çıkan B.Vanspor, Malatya Yeşilyurtspor'la karşılaştı.

     Karşılaşmayı 2-0 kaybeden kırmızı siyahlı ekip, Cumartesi günü ise Keçiörenspor'la bir hazırlık maçı yapacak. Erzurum kampında 3 hazırlık maçı yapan B.Vanspor, 1 galibiyet, 1 berberlik ve 1 mağlubiyet almış durumda.

     Erzurum'da ilk hazırlık maçını Hekimoğlu Trabzon'la yapan kırmızı siyahlılar sahadan 1-1'lik skorla ayrılmıştı. 2. Hazırlık maçında Bayburtspor'la karşılaşan kırmızı siyahlılar bu kez Oktay ve Sedat'ın golleriyle sahadan 2-0'lık skorla ayrılmıştı.

     Kırmızı siyahlı ekip, geçtiğimiz hafta 2 yeni ismi Erzincanspor'dan ön libero Barış Sağır ve Etimesgut Belediyespor'dan sağ açık Umut Koray Yağız'ı kadrosuna dahil etmişti. Geçtiğimiz sezon B.Vanspor forması giyen Serdar Cansu'nunda takıma yeniden geleceği gelen haberler arasında.

     TFF 3. Lig 2 Eylül Pazar günü start alacak. B.Vanspor, sezonun ilk maçında grubun güçlü ekiplerinden Karşıyakaspor'u konuk edecek.
 

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2018, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER