B.Vanspor hazırlıklara başladı

Yaptığı transferlerle gündeme oturan B.Vanspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Takımın ilk idmanını Kulüp Başkanı Servet Yenitürk taraftarların arasında izledi. Taraftarlar ise kırmızı siyahlı takımın bu sezon iyi bir başarı göstereceğine inanıyor.

B.Vanspor hazırlıklara başladı

          TFF 2. Lig maçları 1 Eylül’de başlıyor. Bu sezon TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan B.Vanspor, kendi tesislerinde toplanarak top başı yaptı.
Yeni sezon için yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren B.Vanspor’un ilk idmanını kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve taraftarlar birlikte izledi.

 


        Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretinde yapılan ilk idmanın neşeli geçmesi gözlerden kaçmadı. Yaptığı her transferi dikkatli yapan ve yapılan her transferi Van spor kamuoyundan tam not alan kırmızı siyahlı ekip, birkaç ismi daha renklerine bağlamayı hedefliyor.

 


         Kadrosuna bu sezon, Mustafa Gürbüz, Tunç Murat Behram, Cihan Özkaymak, Osman Torun, Sefa Küpeli, Mehmet Sıddık İstemi ve Timuçin Aşçıgil gibi nokta transferleri renklerine bağlayan B.Vanspor, bu sezonda hedefinin şampiyonluk olduğunun sinyallerini de net olarak verdi.

 


         Van’da yapılacak olan hazırlıkların ardından B.Vanspor, önümüzdeki hafta Erzurum’a hareket edecek. Erzurum’daki kampta yaklaşık 10 gün kalacak olan kırmızı siyahlı ekip, burada 4 veya 5 hazırlık maçı yapacak.

 


      Hazırlık maçlarının tamamlanmasıyla Van’a dönecek olan B.Vanspor, yeni sezonun son hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamlayacak.
Bir yandan sezon hazırlıklarını yapan B.Vanspor diğer yandanda Cumartesi günü yapılacak olan kongrenin hazırlıklarını yapıyor.
B.Vanspor’un kongresi Cumartesi günü saat 14.00’te Van Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılacak.
 Kongreye katılımın yüksek olması bekleniliyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2019, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29