B.Vanspor ile Adıyaman yenişemedi:0-0

Temsilcimiz B.Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Adıyaman 1954 ile golsüz berabere kaldı ve geçen hafta olduğu gibi bu haftayı da tek puanla kapattı. Kırmızı siyahlı takım bu sonuçla puanını 22 yaparken, grupta 4.sıraya geriledi.

B.Vanspor ile Adıyaman yenişemedi:0-0

    TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Adıyaman 1954spor ile golsüz berabere kalarak, bir puan aldı. Kırmızı siyahlı takım puan almasına rağmen, zirve mücadelesinde önemli iki puan kaybetti.

    Konuk ekibimiz iki kez topu ağlarla buluşturmasına ve bir kez Serdar'ın vuruşunda direğe takılmasına rağmen kazanamadı.
Haftayı 1 puanla kapatan B.Vanspor, 22 puanla 4.sırada yer aldı.

    Adıyaman 1954 sahaya; Abdullah Nanim, Mehmet Ali Yakışık, Hakan Doğru, İsmail Bulut, Önder Akdağ, Eşref Koçak, Ahmet Tuna Akıl, Semih Oğuz, Muhammed Emel, Baran Basut, Emre Adiloğlu ilk 11’yle çıktı.

     Konuk takım ise Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Serdar Cansu, Yakup Demir, Burçak Özkanca, Emre Toptan, Soner Birinci, Oktay Aydın, Bilal Özhan, Umut Koray Öz, Mutlu İlengöz, Çağrı Tekin ilk 11’yle çıktı.
B.Vanspor, deplasmanda Adıyaman 1954 ile 0-0 berabere kaldı.

    B.Vanspor'un iki taraftar ekibi Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler grubu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadı.
Maça iki takım da kontrollü başladı.
     4. Dakikada Mutlu ve Oktay'ın paslaşması ile B.Vanspor atağa kalktı. Çağrı'nın pasında Bilal ceza alanına girecekken rakibin müdahalesi ile yerde kaldı ve kısa bir sakatlık geçirdi.
8. dakikada bu kez Adıyaman atağa kalktı, Baran'ın şutunda top kaleci Salih'te kaldı.
15. dakikada gelişen kırmızı siyahlı takım atağında Oktay Aydın kısa bir sakatlık yaşadı.
19. Dakikada B.Vanspor fileleri havalandırdı, ama hakem elle oynama gerekçesiyle golü vermedi. Serdar'ın pasında ceza alanı içinde Mutlu kafa ile indirdi, Soner fileleri havalandırdı, ama elle kontrol ettiği için hakem golü vermedi.
21. Dakikada B.Vanspor Mutlu ile serbest vuruş kullandı, Umut kafa ile topu ağlara yolladı, ofsayt gerekçesiyle bir kez daha gol iptal edildi.
24. Dakikada gelişen konuk takım atağında Oktay yerde kaldı, Mutlu'nun kullandığı serbest vuruşta, savunma topu kornere yolladı. Kornerden gelen topa Soner yükselip vurdu, ama top auta gitti.
26. Dakikada Adıyaman atağa kalktı, Hakan rakibini geçip ortasını yaptı, Emre dokundu ve topu kornere yolladı.
31. Dakikada konuk takım Umut ile sagdan atak geliştirdi, Umut topu Serdar'a kazandırdı, Serdar'ın orta şut karışımı vuruşunda top auta çıktı.
35. Dakikada rakip yarı sahada B.Vanspor Mutlu ile uzun bir taç kullandı. Savunmadan seken topa kaleci ve Çağrı birlikte yükseldi, ama kale alanındaki müdahaleden dolayı hakem faulü verdi.
39. Dakikada ev sahibi takımdan İsmail oyundan alındı,  yerine İlhan oyuna dahil oldu.
40. dakikada Adıyaman atağında Baran bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı, son anda Bilal topu kornere yolladı.
44. Dakikada Adıyamanspor atağında sağdan gelişen atakta İlhan bıraktı, Hakan çaprazdan sert vurdu, top az farkla auta çıktı.
45. Dakikada ev sahibi ekip bu kez Burçak'ın hatası ile gole yaklaştı. Baran'ın vuruşunda top çok az farkla auta çıktı.
Hakem ilk yarıda maçı 1 dakika uzattı. Uzatma dakikalarında B.Vanspor, Bilal ile serbest vuruş kullandı. Ceza alanı içinde Yakup kafa ile indirdi, kaptan Mutlu penaltı noktasında uygun pozisyonda topu auta attı ve yüzde yüzlük bir gol kaçırdı.
Bu pozisyon sonrası hakem ilk yarıyı bitirdi ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.
İkinci yarıya konuk takım hızlı başladı. 48. Dakikada Serdar Cansu ve Oktay Aydın paslaşmasında Serdar ceza alanında sert vurdu, top direkten döndü.
52. Dakikada B.Vanspor Bilal ile korner kullandı, savunma topu uzaklaştırdı, Bilal bir kez daha ortaladı, Yakup yükseldi, ama kaleciye yaptığı hareketi hakem faul olarak değerlendirdi.
54. Dakikada kırmızı siyahlı takımda Oktay kaleyi düşündü, şutunda top auta gitti.
56. Dakikada Adıyaman atağında İlhan Emre paslaşmasında Burçak topa dokundu ve pozisyon faul düdüğü ile sonlandı.
63. Dakikada ev sahibi ekip atağında Hakan'ın pasında Baranceza alanı içine girdi, ama kaleci Salih çıktı ve topu kontrol etti.
65. Dakikada konuk takım sağdan atağa kalktı, Umut ortaladı, savunma uzaklaştıramadı, Oktay bir kez daha kaleyi yokladı, ama kaleci Abdullah gole izin vermedi.
70. Dakikada kırmızı siyahlı takımda Mutlu uzun bir taç atışı kullandı, karambolde kimse dokunamadı, kaleci Abdullah topu kontrol etti.
72. Dakikada Adıyaman gole yaklaştı. Hamza kaleci Salih ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda Salih topu uzaklaştırdı, sonrasında Emre vurmak istedi, ama Soner topu uzaklaştırdı.
75. Dakikada B.Vanspor'da Bilal yerini Şerif'e bıraktı.
76. Dakikada B.Vanspor atağında Serdar'ı düşüren Mahmut sarı kart gördü. Mutlu'nun kullandığı serbest vuruşta kaleci Abdullah topu yumrukladı, Çağrı'ya çarpan top auta gitti.
79. Dakikada kırmızı siyahlı takımda Mutlu yerini ve kaptanlık pazu bandını Cemal'e bıraktı.
82. Dakikada Adıyaman'da Baran yerini Bahtiyar'a bıraktı.
89. Dakikada B.Vanspor'da Oktay'ın yerine Barış oyuna dahil oldu.
90. dakikada konuk takımda Çağrı sarı kart gördü.
Hakem maçı 4 dakika uzattı.
Uzatmalarda da gol sesi çıkmadı.B.Vanspor bu sonuçta 22 puanla 4.sıraya geriledi.Bölge: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2018, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29