B.Vanspor ilk hazırlık maçına çıkıyor

Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda Erzurum'da hazırlık çalışmalarını sürdüren B.Vanspor, bugün saat 17.00'de Hekimoğlu Trabzonspor'la ilk hazırlık maçına çıkacak. Kırmızı-siyahlı ekip transferde de boş durmuyor.

B.Vanspor ilk hazırlık maçına çıkıyor

    2018-2019 Futbol sezonunu 2 Eylül'de başlıyor. Ligin başlama tarihi yaklaştıkça futbol sevenlerinde heyecanı artmaya başladı.
Yaklaşık olarak 21 gün Van'da ilk etap hazırlıklarını sürdüren B.Vanspor, takımdaki uyum sorununu gidermek için Erzurum kampına gitti.

 


       Erzurum kampına 26 futbolcuyla katılan kırmızı siyahlı ekip, burada yapacağı hazırlık maçlarıyla, lige hazır hale gelmeye çalışacak.
Geçtiğimiz Pazartesi Erzurum'da toplanan kırmızı siyahlı ekip, yarın saat 17.00'da ilk hazırlık maçına çıkacak.
Yarın TFF 3. Lig takımlarından Hekimoğlu Trabzon FK ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlı ekip, yaklaşık 3-4 hazırlık maçı daha yapacak.

 


         Erzurum'da hazırlıklarını sürdüren B.Vanspor, transferde de boş durmuyor. 2 Yeni ismin daha takıma dahil edildiği gelen haberler arasında.
Bu isimler imzadan sonra kamuoyuna açıklanacak. Kurban Bayramına kadar Erzurum'da kalacak olan B.Vanspor, birkaç günlük tatilin ardından Van'da toplanarak sezonun ilk maçı olan Karşıyakaspor maçına hazırlanacak. Sezonun ilk maçında Karşıyakaspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, 2. Hafta maçında ise Kemerspor deplasmanına gidecek.
Bu arada herkesin merak ettiği Stadın maçlara yetişip yetişmeyeceğidir. Taraftarlar bu konuda bir açıklama bekliyor.
Bilindiği üzere ağır hasarlı olan kapalı tribünler Yerine Portatif tribünler yapılması için yıktırılmıştı.
TFF 3. Ligde karşılaşmaların 2 Eylül'de başlayacağını göz önünde bulundurduğumuzda yaklaşık 24 günlük bir süre kaldı. Spor kamuoyu bu konuda bir açıklamanın yapılmasını bekliyor

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29