B.Vanspor Karşıyaka maçına hazır…

TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, 2018-2019 Futbol sezonuna hazır. Pazar günü saat 16:00'da grubun güçlü ekiplerinden Karşıyakaspor'u konuk edecek kırmızı siyahlı ekip, sezona galibiyetle başlamak istiyor.

B.Vanspor Karşıyaka maçına hazır…

           TFF 3. Ligde 2018-2019 Futbol sezonu bu hafta sonu 9 karşılaşmayla start alacak.
34 Hafta sürecek maraton sonunda, Şampiyon takım TFF 2. Ligine çıkacak, son 3 takım ise Bölgesel Amatör Ligine düşecek.
18 Takımın yer aldığı TFF 3. Lig 2. Grupta yeni sezon Cumartesi oynanacak olan 2 karşılaşmayla başlayacak. Kalan 7 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak. B.Vanspor sahasında Karşıyakaspor'u konuk ederken, Yeni Orduspor ise Kırşehirspor'u, Pazarspor ise Osmaniyespor'u konuk edecek.

 


           Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan B.Vanspor, kendi tesislerinde son hazırlıklarını yapıyor. Dün Van Atatürk Şehir Stadında maçın provasını yapan kırmızı siyahlı ekip, Karşıyakaspor maçını kazanıp lige galibiyetle başlamak istiyor.

 


       B.Vanspor-Karşıyakaspor karşılaşması Pazar günü saat 16.00'da Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak. Hedefi Şampiyonluk olan B.Vanspor için, taraftarlarda şimdiden stada daha çok taraftar çekmenin çalışmalarını yapıyor.
B.Vanspor yeni sezonun 2. Haftasında ise deplasmanda Kemerspor'a konuk olacak, ligin 3. Haftasında ise Alibeyköyspor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2018, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER