B.Vanspor-Karşıyaka yenişemedi:0-0

Temsilcimiz B.Vanspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Karşıyaka ile 0-0 berabere kalarak, rakiplerin puan kaybetmesini fırsata çeviremeyerek önemli bir avantajı kaybetti. B.Vanspor beraberlik sonucu 27 puanla beşinci sıraya yükselirken, lider Kırşehir Belediyespor ve ikinci sıradaki Altındağ Belediyespor’la arasındaki puan farkı 6’ya yükseldi.

B.Vanspor-Karşıyaka yenişemedi:0-0

    TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, ikinci devrenin ilk maçında İzmir'de Karşıyaka'nın konuğu oldu. İki takım da sahadan golsüz berabere kalırken, B.Vanspor rakiplerin puan kaybını fırsata çeviremedi.
   

    Saat 13.30’da İzmir Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı, orta hakem Ömer Kocabey yönetti.    
   

     Karşıyakaspor, Mesut Toros teknik sorumluluğunda sahaya; Erdoğan Açar, Cenk Özbey, Mustafa Aşan, Arif Cılak, Doğukan İnci, Harun Atalay, Metin Peker, Hakan Kuş, Anıl Çıracı, Onur Kıntaş, Muhammet Fatih Öztekin ilk on biriyle çıktı.
   

     B.Vanspor ise yeni teknik direktörü Hasan Erkin Şimşir teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Şerif Doğan, Yakup Demir, Burçak Özkanca, Barış Gök, Soner Birinci, Oktay Aydın, Serdar Cansu, Güney Tutcuoğlu, Emrah Tacir, Umut Koray Öz ilk on biriyle çıktı.
 

     İKİ TAKIM DA FİLELERİ HAVALANDIRAMADI
     İlk yarıda iki takımın da atakları sonuç vermedi ve taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.
İkinci yarıya B.Vanspor oyuncu değişikliğiyle başladı. Umut Koray Öz’ün yerine, Bilal Özhan oyuna dahil oldu.
50. dakikada kırmızı siyahlı takımda sakatlanan Bilal Özhan, yerini Mesut Saray’a bıraktı.
58. dakikada ev sahibi ekipten Arif Cılak sarı kart gördü.
61. dakikada Karşıyaka’da bir sarı kart da Onur Kıntaş gördü.
68. dakikada ev sahibi ekipten Harun Atalay, yerini Mustafa Değirmenci’ye bıraktı.
73. dakikada B.Vanspor’da yeni transfer Barış Gök sarı kart gördü.
75. dakikada Karşıyaka’da Arif Cılak yerini Görkem Kınay’a bıraktı.
89. dakikada ev sahibi ekipte son değişiklik yapıldı, Mustafa Aşan’ın yerine Bartu Umut girdi.
Aynı dakikada bir B.Vanspor’da da son değişiklik yapılarak, Güney Tutcuoğlu’nun yerine Emre Toptan oyuna dahil oldu.
Karşılaşmada başka pozisyon ve gol olmayınca iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

     B.Vanspor grupta oynanan diğer karşılaşmaların ardından 27 puan ve averajla grupta beşinci sırada yer aldı, ama lider Kırşehir Belediyespor ve ikinci sıradaki Altındağ Belediyespor ile arasında 6 puanlık bir fark oluştu.

     Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ise Kırşehir Belediyespor evinde uzatma dakikalarında attığı golle Yeni Orduspor’u 1-0 yenerek 33 puanla liderlik koltuğunu korurken, Altındağ Belediyespor da Cumartesi günü oynadığı maçta Çatalcaspor’u 4-0 yenerek 33 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

    Haftanın en kârlı çıkan takımlarından biri Esenler Erokspor oldu. Rakiplerin puan kaybetmesi ve kendisinin de Adıyaman 1954’ü 1-0 mağlup etmesi sonucu 29 puanla üçüncü sıraya yerleşti.

     Kızılcabölükspor evinde Bergama Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak 28 puanla dördüncü sırada yer alırken, B.Vanspor ise aldığı beraberlikle 27 puanla grupta beşinci sıraya yükseldi.

     Deplasmanda Alibeyköyspor’a 4-0 mağlup olan Sultanbeyli Belediyespor 27 puanla altıncı sıraya, Altındağ Belediyespor’a aynı skorla yenilen Çatalcaspor da 27 puan ve eksi averajla yedinci sıraya geriledi.

    Haftayı galibiyetle kapatan Düzcespor, deplasmanda Ofspor’u 2-0 yenerek 25 puanla sekizinci sıraya yükselirken, Osmaniyespor ise evinde Pazarspor’la golsüz berabere kalarak 24 puanla dokuzuncu sırada yer aldı.

     Kırşehir Belediyespor’a uzatmalarda mağlup olan Yeni Orduspor ise 23 puanla onuncu sırada bulunuyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2019, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29