B.Vanspor, Kemer'den galibiyetle döndü:0-2

Temsilcimiz B.Vanspor, Cumartesi günü Antalya deplasmanında karşılaştığı Kemerspor'u ikinci yarıda Yakup Demir ve Çağrı Tekin'in attığı gollerle 2-0 yenmeyi başardı. Temsilcimiz aldığı galibiyetle puanını 4'e yükseltti ve grupta dördüncü sırada yer aldı.

B.Vanspor, Kemer'den galibiyetle döndü:0-2

   TFF 3.  Lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, sezonun ikinci maçında Antalya deplasmanından galibiyetle dönmeyi başardı.
Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya;Salih Şenbaş, Soner Birinci, Mutlu İlengöz, Serdar Cansu, Mesut Saray, Uğur Karakoç, Ahmet Şahbaz, Güney Tutcuoğlu, Barış Sağır, Yakup Demir ve Çağrı Tekin ilk onbiri ile çıkan kırmızı siyahlı takım, ilk yarıda kontrollü bir oyun sergiledi.

     İlk yarıda iki takımın da ataklarından gol sesi çıkmadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.
İkinci yarıya daha atak bir oyunla başlayan B.Vanspor, 58. Dakikada Yakup Demir'in attığı golle öne geçti:0-1
Bu dakikadan sonra kırmızı siyahlı takım rakibine oranla daha iyi bir oyun sergiledi.
Maçın 84. Dakikasında B.Vanspor'da sahneye bu kez Çağrı Tekin çıktı ve takımının ikinci golünü kaydetti:0-2

     Maçta başka gol olmadı ve ekibimiz deplasmanda 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.
Bu netice ile birlikte temsilcimiz grupta 4 puanla dördüncü sırada yer aldı.

     Öte yandan B.Vanspor'un grubunda oynanan diğer karşılaşmalarda; Kırşehir Belediyespor evinde Adıyaman 1954spor'u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek 4 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

    Deplasmanda Altındağ Belediyespor'u 4-2 mağlup eden Yeni Orduspor, 4 puanla ikinci sırada yer alırken, Kızılcabölükspor evinde Çatalcaspor'u 3-1 mağlup ederek 4 puanla üçüncü sıraya yükseldi.

     B.Vanspor'un dördüncü sırada yer aldığı grupta, Bergama Belediyespor'u 3-2 yenen Osmaniyespor da 4 puanla beşinci sırada yer aldı.
   

    Deplasmanda rakibi Esenlerspor'la 2-2 berabere kalan Sultanbeyli Belediyespor grupta 4 puanla altıncı sırada yer alırken, Ofspor'u 2-1 yenen  Pazarspor 4 puanla yedinci ve Karşıyaka'yı deplasmanda 1-0 yenen Düzcespor da 4 puanla sekizinci sırada yer aldı.
     Temsilcimiz B.Vanspor bu hafta sonu ise evinde Alibeyköyspor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2018, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29