B.Vanspor, Kırmızı Grup'ta...

2019-2020 Sezonu TFF 2 ve 3. Lig'in gruplarında yer alacak takımlar yapılan kura çekimi ile belirlendi. Temsilcimiz B.Vanspor, Kırmızı grupta yer aldı.

B.Vanspor, Kırmızı Grup'ta...

             Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen grup kura çekimine; TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın yanı sıra TFF 2 ve TFF 3. Lig kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı.
2019-2020 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. TFF 3. Lig'de ise müsabakalar 3 grupta 18'er takımla oynanacak.

 

 

         Temsilcimiz B.Vanspor kırmızı gurupta yer aldı. B.Vanspor'un grubunda şu takımlar yer alıyor.
Kırşehirspor, Sakaryaspor, Kahramanmaraşspor, Karabükspor, Elazığspor, B.Vanspor,Kastamonuspor, Niğdespor, Uşakspor, Bayburtspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor, Eyüpspor,Bodrumspor, Ergene Velimeşespor,Etimesgut Belediye, Ankara Demirspor, Sivas Belediyespor.
Öte yandan temsilcimiz B.Vanspor, evinde oynayacağı ilk maçını seyircisiz oynayacak.

 


            TFF 3. Lig play off maçında Van'da Karşıyaka ile oynanan maçta çıkan olaylardan dolayı kırmızı siyahlı takım evinde oynayacağı ilk maçı seyirciden yoksun oynayacak.

 


      B.Vanspor taraftarları ise söz konusu kararın adil olmadığını vurgulayarak, "O maçta olayları Karşıyaka taraftarı çıkarmasına rağmen bizim takımın cezalandırılması doğru değildir" yorumunu yaptılar. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29