B.Vanspor, kritik maça kilitlendi

B.Vanspor yarın saat 14.30’da deplasmanda Kızılcabölükspor’la karşılaşacak. Bu karşılaşma B.Vanspor’un ligdeki geleceğini belirleyecek bir maç niteliğinde görünüyor.

B.Vanspor, kritik maça kilitlendi

               TFF 3. Lig 2. Grupta 24. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 2 karşılaşma saat 14.00’te başlarken, 6 karşılaşma 14.30 son karşılaşma ise 15.00’te başlayacak.
 Ligde 23 haftayı geride bırakan ve 35 puanla 8. Sırada yer alan B.Vanspor, yarın kritik bir maça çıkacak.

 


            Sezona Şampiyonluk parolasıyla çıkan kırmızı siyahlı ekip için bu maç ya tamam ya devam niteliğinde görünüyor. Bu kritik karşılaşma için hafta boyunca sıkı bir çalışma geçiren B.Vanspor Denizli’ye galibiyet için gitti.
 Ligin 2. Devresinin son 3 maçında aldığı 1 mağlubiyet 2 beraberlikle zirveden kopan kırmızı siyahlı ekip, Play Off’danda kopmamak için Kızılcabölükspor maçını kazanarak Van’a 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

 


                   Ligin 7. Haftasında Van’da oynanan ilk karşılaşma 3-3 sonuçlanmıştı. Kızılcabölükspor 38 puanla 4. Sırada yer alırken, B.Vanspor ise 35 puanla 7. Sırada yer alıyor. Kızılcabölükspor B.Vanspor karşılaşması yarın saat 14.30’da Kızılcabölük Semt sahasında oynanacak.
İki takım açısından da kritik olan karşılaşmayı orta hakem, Yusuf Ziya Gündüz yönetecek. B.Vanspor bu maçın ardından ligin 25. Haftasında Osmaniyespor’u konuk edecek.

 


                          Ligin 24. Haftasında oynanacak diğer karşılaşmalarda ise Lider Kırşehir Belediyespor sahasında küme düşme riski taşıyan Kemerspor’u  2. sırada yer alan Esenler Erokspor ise Alibeyköyspor’u konuk edecek.
Geçen hafta Van deplasmanından 1 puanla dönen Altındağ Belediyespor ise Karşıyaka’yı konuk edecek. Grupta yer alan 18 takım ligde 23 haftayı geride bırakırken, kalan 11 haftalık maratonda son kozlarını oynayacak. Zirve, Play Off’da kopma yok.

 


         O açıdan 3 puanlık sistemde dengeler sürekli değişiyor. Grupta yaklaşık 7 takımın Şampiyon olma ve 10 takımın ise Play Offa kalma şansı devam ederken, 8 takımında küme düşme riski devam ediyor. Ligde 24. Hafta karşılaşmaları yarın, 25. Hafta karşılaşmaları ise 6 Mart Çarşamba günü oynanacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29