B.Vanspor'lu Burçak'a yeni lakap…

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz B.Vanspor’un başarılı savunma oyuncusu Burçak için ‘Psikopat Burçak’ lakapı yakıştırıldı.

B.Vanspor'lu Burçak'a yeni lakap…

            B.Vanspor’un maçlarında ‘top geçer adam geçmez’ ruhuyla mücadele eden ve rakip oyunculara oldukça sert girmesiyle bilinen Burçak Özkanca’ya taraftarlar ve sosyal medyadan yeni yakıştırmalar yapılıyor.

 


         TFF 3. Lig sosyal medayadan Burçak için ‘Psikopat Burçak’ lakabını kullanarak, “Hırsı, sertliği ile 3.Lig'in en iyi stoperlerinden birisi olan Van BBSK'nın başarılı stoperi Burçak ‘yı anlattı. Yazıda; “Burçak saha içinde çok sert biri olarak gözükse de saha dışında gerçekten çok iyi bir insandır kendisi. Nerdeyse oynadığı her 2 maçta 1 sarı kart görüyor ama kariyerinde sadece 2 kırmızı kartı var. Geçen sezon Düzcespor ile 3.Lig'te play-off finali oynadı. Finalde Bayrampaşa'ya 3-2 kaybettikleri maçta kaleci Alper Doğan'ın uzatma dakikalarında kırmızı kart görmesi ile takımın oyuncu değiştirme hakkı kalmadığı için kaleye geçmişti. Yavuz Ayazoğlu'nun penaltı golüne engel olamamıştı. Bu sezon için Van BBSK ile anlaşan Burçak, taraftarın sevgilisi haline geldi. Oynadığı futbol ile beğeni toplayan Burçak ve takımının kaderi sezon sonunda belli olacak” denildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER