B.Vanspor, sezonu 'Uğur'lu açtı

Bu sezon TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele edecek olan B.Vanspor, Cumartesi günü sezon açılışını gerçekleştirdi. Konserlerin verildiği açılış sonrası Manisaspor ile yapılan özel maçta, kırmızı siyahlılar rakibini Uğur Karakoç'un attığı gollerle 2-1 yenmeyi başardı. 2018-2019 Futbol sezonunu Cumartesi günü saat 15.00'te gerçekleştiren B.Vanspor, iki tribündeki taraftarlarına galibiyet armağan etti.

B.Vanspor, sezonu 'Uğur'lu açtı

      Açılış Halk Müziği Sanatçıları Cüneyt Özgür ve Sıla Nas, taraftarları coşturan türküler okudu.
Konserlerin ardından ise ülkenin köklü takımlarından Manisaspor’la özel bir müsabaka oynandı.

     Van Büyükşehir Belediyespor  karşılaşmayı Uğur Karakoç'un 9 ve 33'ncü dakikalarda kaydettiği gollerle 2-1 kazandı.
Manisaspor'un tek golünü ise 41'inci dakikada Timur Karagülmez attı.

    Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği sezon açılışında Van Atatürk Şehir Stadyumu bayraklar ve balonlarla süslendi.

    Özel maçı oynadıkları güzel oyun ile kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Bugün sezon açılışında Manisaspor karşısında iyi futbol ortaya koyarak kazandık. Sezon başında hedefimiz şampiyonluk dedik ve bu doğrultuda bizleri Şampiyonluğa götürecek bir kadro oluşturduk. Transferlerde ince eleyip sık dokuduk. Ortaya çok kaliteli bir takım çıkardık. Bol alternatifli bir kadromuz var. Manisaspor karşısında maçın ilk yarısı ve ikinci yarısında iki farklı  takım olarak sahaya çıktık ve kazandık" dedi.

     Yenitürk, tüm taraftarları Haftaya Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacakları Karşıyaka maçına davet etti.
Kırmızı Siyahlı takımın Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise, uzun ve zor bir lig maratonu öncesi Manisaspor ile bir özel maç yaptıklarını ve kazandıklarını söyleyerek, "Bizler  taraftarımızla, şehrimizle birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz. İyi bir takım olduğumuza inanıyorum" dedi.

     Uçar, haftaya ligin ilk maçında Türkiye'nin köklü kulüplerinden ve grubun güçlü takımlarından Karşıyaka'yı ağırlayacaklarını söyleyerek, taraftarlardan takımı desteklemelerini istedi.

    Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise her Vanlının takıma sahip çıkması gerektiğini ifade etti.
Sezon açılışına, Ak Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer,  Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, Grup Kara Kobralar Taraftar Dernek Başkanı Ercan Dülger ile çok sayıda taraftarlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2018, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29