B.Vanspor, sıkı hazırlanıyor

B.Vanspor Cumartesi günü İstanbul’da oynayacağı Alibeyköyspor maçı hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. İstanbul’daki binlerce taraftar ise heyecanla maçı bekliyor.

B.Vanspor, sıkı hazırlanıyor

   TFF 3. Lig 2. Grupta ligin 2. Devresinin 3. Karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.

   18 Takımın mücadele edeceği ilk 4 karşılaşma Cumartesi, son 5 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak. Grupta Zirve, Play Off ve küme düşme potasında kopma yok.

    3 Puanlık sistemde kazanan takımlar yukarıya doğru çıkışa geçerken, kaybeden takımlar ise aşağıya doğru inişe geçebiliyor.

   Artık telafisi olmayan maçlara çıkan takımlar içeride ve dışarıda puan ve ya puanlar koparma mücadelesini veriyor.  

   Bu hafta Lider Kırşehir Belediyespor sahasında Sultanbeylispor’u konuk ederken, 2. Sırada yer alan Altındağ Belediyespor ise Adıyamanspor’u konuk edecek.

   Alibeyköyspor galibiyetiyle 30 puanla 3. Sıraya yerleşen B.Vanspor deplasman da Alibeyköyspor’a konuk olacak.

   Alibeyköyspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren B.Vanspor, İstanbul deplasmanına 3 puan için gidecek. Zirveden kopmamak ve liderle arasındaki puan farkını açmamak isteyen kırmızı siyahlı ekip, Alibeyköyspor deplasmanından mutlak 3 puanla dönerek çıkışına devam etmek istiyor.

   Ligin 3. Haftasında Van’da oynanan ilk karşılaşmayı B.Vanspor 2-1 kazanmıştı. İstanbul’da bulunan binlerce B.Vanspor taraftarları ise heyecanla bu maçı bekliyor.

   B.Vanspor Alibeyköyspor deplasmanı ardından ligin 21. Haftasında ise yine bir İstanbul takımı olan Esenler Erokspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER