B.Vanspor sıralama için oynayacak

Play-off’u garantileyen B.Vanspor, kalan son 2 hafta maçlarında, iyi bir sıralama için mücadele edecek. Pazar günü saat 15.30’da oynanacak Elaziz Belediyespor maçını taraftarlar heyecanla bekliyor.

B.Vanspor sıralama için oynayacak

           TFF 3. Lig 2. Grupta son 2 haftaya girildi. Kalan son 2 hafta maçlarında, özellikle Play off ve kümede kalma mücadeleleri olacak.
Lider Kırşehir Belediyespor’un Şampiyon olacağı grupta, B.Vanspor ile Esenler Erokspor ise Play off’u garantilemiş durumda.
Kalan son 2 hafta maçlarında Play’off’a kalacak son 2 takım ve lige veda edecek 2 takım da belli olacak. Ligin 33. Hafta maçlarında Pazar günü oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği 0 karşılaşma aynı saate başlayacak.

 


         Pazar günü saat 15.30’da başlayacak karşılaşmalarda Lider Kırşehir Belediyespor Bergama Belediyespor’u, 2. Sırada yer alan Esenler Erokspor Çatalcaspor’u ve grupta 3. Sırada yer alan B.Vanspor ise Elaziz Belediyespor’u konuk edecek. Play off potasında kritik sınırda bulunan Kızılcabölükspor ve Karşıyaka ise Play Offu garanti etmek için bu hafta oynayacakları maçların da tek hedefleri galibiyet olacak. Bu 2 takım bu hafta oynayacakları maçlarını kazandıklarında Play Offa kalacak 4 takım biraz daha netlik kazanmış olacak.

 


        Son 5 hafta maçlarında yakaladığı istikrarlı çıkışla Play offu garantileyen B.Vanspor, Pazar günü Elaziz Belediyespor’u konuk edecek. Son 5 hafta maçlarında 5 galibiyet alan rakip filelere 17 gol gönderen kırmızı siyahlı ekip, kalan son 2 hafta maçlarında Play Off sıralaması için mücadele edecek.

 


       Pazar günü kendi sahasında Elaziz Belediyespor’u konuk edecek olan B.Vanspor, önümüzdeki hafta ise Deplasmanda oynayacağı Düzcespor maçıyla ligi tamamlamış olacak.
B.Vanspor’un Play Offa kalması kente büyük sevince yol açarken, Pazar günü oynanacak Elaziz Belediyespor maçında taraftar sayısının katlanacağı gelen haberler arasında.

 


   B.Vanspor Elaziz Belediyespor maçı sonrasında taraftarlarıyla Play Off kalma turunu atacak. B.Vanspor Elaziz Belediyespor karşılaşması Pazar günü saat 15.30’da başlayacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2019, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER