B.Vanspor taraftarlarının fikstür yorumu…

Yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan B.Vanspor'da hazırlıklar devam ederken, önceki gün açıklanan fikstür ve B.Vanspor'un hangi hafta hangi takımla karşılaşacağı ile ilgili taraftarlar gazetemize konuştu. Taraftarlar, uzun süredir bir üst lige çıkmayı bekleyen B.Vanspor'un yeni sezonda başarılı olmasını istiyor.

B.Vanspor taraftarlarının fikstür yorumu…

                 Önceki gün 2018-2019 Futbol sezonu TFF 3. Lig fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti ve B.Vanspor ilk maçı evinde Karşıyaka ile oynayacak.
İkinci maçı deplasmanda Kemerspor ile oynayacak olan kırmızı-siyahlı takım, üçüncü hafta maçında evinde Alibeyköyspor'u misafir edecek.

 


            Dördüncü hafta maçında deplasmanda Erokspor'la oynayacak olan B.Vanspor, beşinci hafta maçında evinde Kırşehir Belediyespor'dan puan veya puanlar almak isteyecek.

 


               B.Vanspor altıncı hafta maçında, Yeni Altındağ Belediye, yedinci hafta Kızılcabölük, sekizinci hafta Osmaniyespor, dokuzuncu hafta Ofspor, onuncu hafta Pazarspor, onbirinci hafta Bergama, onikinci hafta Çatalca, onüçüncü hafta Yeni Orduspor, ondördüncü hafta Adıyaman, onbeşinci hafta Sultanbeyli, onaltıncı hafta Elaziz Belediye ve onyedinci hafta ise Düzcespor ile karşılaşacak.

 


           Taraftarlar fikstürle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.
Uzun süredir B.Vanspor'u yakından takip ettiğini belirten Kadir Güler isimli taraftar, "Şu an için net bir yorum yapmak doğru değil. Rakiplerimizin gücünü bilmiyoruz, hatta kendi takımımızın gücünü bile bilmiyoruz. Birkaç hafta maç yaptıktan sonra takımımızın ilk haftalardaki performansına baktıktan sonra yorum yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

 


            Cengiz Kara isimli taraftar ise nüfusu bir milyonu aşan bir kentin takımının artık mutlaka bir üst lige çıkmak için mücadele etmesi gerektiğini anlatarak, "2009 sezonunda neredeyse TFF 1. Lige çıkıyorduk. Ama sonraki yıllarda başarısızlık sonucu üçüncü lige düştük ve 8-9 yıldır bir türlü ikinci lige yükselemiyoruz. Bu şehrin takımının Süper Lig'de olmasını istiyoruz. Fikstüre gelince, bence karşımızda çok güçlü takımlar yok. Ama birkaç hafta geçtikten sonra takımları tanırız" dedi.

 


             Kerim Gültepe isimli taraftar da Feyyaz Hoca ve yardımcılarının bu sezon için artık bir mazeretlerinin olmadığını ifade ederek, "Feyyaz Hoca geçtiğimiz sezon takımın başına geldiğinde sporcuların bir kısmı gönderilmiş, yeni oyuncuların ise bazılarının transferi yapılmıştı. Dolayısıyla Feyyaz hoca mevcut bir takımın başına geldi. Ama bu sezon işler değişti ve Feyyaz hoca ile ekibi transferleri yapıyor. Mutlaka başarılı olmak zorundadırlar. Eğer yeni yönetim tekrardan Feyyaz Uçar ve ekibi ile yola devam etme kararı aldıysa, hocanın ve ekibinin artık mazereti kalmamıştır. Başarılı olmamak için hiçbir neden yoktur" diye konuştu.

 


             Taraftarların bir kısmı ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, ilk beş hafta oynanmadan hiçbir takımın performansı ile ilgili doğru bir yorum yapılamayacağı kanaatinde.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2018, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER