B.Vanspor'un 32 haftalık karnesi

Geride bırakılan 32 haftalık maratonda, 46 puan toplayan B.Vanspor, 50 puan kaybı yaşadı. Rakip filelere 52 gol gönderen kırmızı siyahlı ekip, kalesinde ise 44 gol gördü.

B.Vanspor'un 32 haftalık karnesi

     TFF 3. Ligde ligin bitimine 2 haftalık bir maraton kaldı. Zirve ve Play Off potasında yer alan takımlar kıran kırana mücadele etmeye devam ederken, Şampiyon ve Play Offa kalacak 4. takımın durumunun netleşmesi ligin son haftasına kadar sürecek gibi görünüyor.

 


      Ligin 32. Haftasında Turgutluspor’u konuk eden B.Vanspor, karşılaşmayı 5-1 kazandı.
Bu galibiyetle puanını 46’ya çıkartan kırmızı siyahlı ekip, evinde kaybettiği puanlara yanıyor. Kendi evinde 16 maça çıkan B.Vanspor, 6 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlik alırken, deplasmanda ise 16 maç da 7 Galibiyet, 6 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.
 Evinde 22 deplasman da ise 24 puan toplayan kırmızı siyahlı ekip, toplamda 50 puan kaybı yaşamış durumda.
 Özellikle kendi sahasında kaybettiği puanlar sayesinde Zirve ve Play Off yarışından kopan B.Vanspor, rakip filelere 52 gol gönderirken, kalesinde ise 44 gol gördü.

 


     Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan kırmızı siyahlılar, 3 teknik direktörle çalıştı.
Sezona teknik direktör Erdoğan Yılmaz’la başlayan B.Vanspor, 8 haftalık maratonda 4 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.
Erdoğan Yılmaz’la 8 haftalık maratonda, 13 puan toplayan, 11 puan kaybı yaşayan kırmızı siyahlı ekip Erdoğan Yılmaz’la yolunu ayırıp 9. Hafta da Nevzat Şipal’e devam kararı aldı.

 


      Nevzat Şipal’e 9 hafta yoluna devam eden B.Vanspor, 11 puan topladı ve 16 puan kaybı yaşadı. Ligin 2. Devresine 24 Puanla giren B.Vanspor, bu kez yeni yönetim ve yeni bir teknik kadroyla yola devam kararı aldı. Servet Yenitürk başkanlığında toplanan kırmızısiyahlılar, ligin 2. Devresinde teknik direktör Feyyaz Uçar’la anlaştı. Feyyaz Uçar’la ligin 2. Devresine başlayan B.Vanspor, geride bırakılan 15 haftalık maratonda, 22 puan toplayıp, 23 puan kaybı yaşadı.
Sezona başlarken, grupta favori bir takım olarak görünen B.Vanspor, 3 teknik direktörle çıktığı yolda, hanesine 46 puan yazdırıp, 50 puan kaybı yaşaması taraftarlarını üzdü.

 


     Bu sezon birçok maçını ful tribünlere oynayan, ve muhteşem bir taraftar desteği alan kırmızı siyahlı ekip, son Turgutluspor maçında ise tribünlerin boş ve sesiz olması dikkatlerden kaçmadı.
Ligde artık son 2 haftaya girildi. Bu hafta sonu Pazarspor deplasmanına gidecek olan B.Vanspor, ligin 34. Haftasında ise 1461 Trabzonspor’u konuk edecek ve lige noktayı koyacak.
 Bu sezon taraftarların beklentisine cevap veremeyen kırmızı siyahlı ekibin önümüzdeki sezon için nasıl adımlar atacağı şimdiden merak konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29