B.Vanspor'un durumu masaya yatırıldı

TFF 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden B.Vanspor'un son durumu, Van'da uydu üzerinden yayan yapan Kanal M'de konuşuldu. Gazetemizde uzun yıllar spor müdürlüğü yapan Salih Deniz'in yönettiği 'Spor Aktif' programında B.Vanspor'un ilk maçtaki puan kaybı da değerlendirildi.

B.Vanspor'un durumu masaya yatırıldı

            Van'da yayın yapan Kanal M aracılığıyla yayınlanan ve Salih Deniz'in yönettiği Spor Aktif programının konukları, Spor Yorumcusu Lütfü Polat ile Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ve Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Rıdvan Can'dı.
Van Büyükşehir Belediyespor'un sezonun ilk maçında Karşıyaka'ya puan kaptırmasının sebeplerinin konuşulduğu programda; Kırmızı-Siyahlı takımın Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve Teknik Direktör Feyyaz Uçar'ın da değerlendirmelerine yer verildi.

 


      ŞEHİR STADYUMU DA KONUŞULDU
Konuklar, sezona sancılı başlayan kırmızı-siyahlı takımın mutlaka Cumartesi günü deplasmanda Kemerspor'u mağlup etmesi gerektiğini belirtirken, Van'da 2011 yılında meydana gelen depremin ardından yaşanan stadyum sorununun hala giderilmemesinin nedenleri üzerinde konuştu. Yıktırılan kapalı tribünlerin yerine yaklaşık iki ay geçmesine rağmen bir portatif tribünün yapılmamasının üzücü olduğunu söyleyen konuklar, protokol üyelerinin de maçı kızgın güneş altında izlediğini dile getirdi.

 


         İzleyiciler söz konusu programı televizyonlarının yanı sıra, sosyal medya üzerinden de canlı olarak takip etme şansı bulurken, programın yöneticisi Salih Deniz, "Bildiğiniz üzere Kanal M Van'ımızın şu an uydu üzerinden yayın yapan tek televizyon kanalı. Bizler de inşallah bundan böyle her Pazartesi saat 21:00'de Spor Aktif programı sunacağız. Söz konusu bu programımıza, kentin spor kamuoyundan isimler, spor yorumcuları, gazeteciler, taraftar dernek başkanları, takımın hocası, oyuncular, teknik direktör ve zaman zaman taraftarları konuk edeceğiz. Umarım programımız önümüzdeki süreçte çok daha büyük ilgi görür. Programın yayınlanmasında perde arkasında emekleri olan kameraman, reji ve diğer bölümlerdeki çalışanlara da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 


          Program konuklarından bir dönemler Vanspor As Başkanlığı yapmış Lütfü Polat, takımın Karşıyaka maçında ortaya koyduğu oyunun iyi olduğunu, ama şansızlık sonucu gol atamadığını söyleyerek, "Karşıyaka takımı şu an transfer yapamıyor. Ama kadrosunun bir bölümünü koruyarak Van'a gelip bir puan alıp döndü. Beraberlik neticesi onlar için iyi bir şans. Bu maçı kazansaydık şehrin morali açısından da iyi olurdu. Ama ne yapıp edip Cumartesi günü lider Kemerspor'u mağlup etmeliyiz" ifadelerini kullandı.
Gazeteciler Bişar Ulutaş ve Rıdvan Can da takımın ve rakiplerinin gerçek güçlerinin ortaya çıkması, kimin ne kadar iyi olduğunun belirlenmesi için zamana ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek, şampiyonluk hedefi olan kırmızı-siyahlı takımın bundan sonraki maçlara üç puan parolası ile çıkması gerektiğini hatırlattı.

 


      B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve Teknik Direktör Feyyaz Uçar'ın da maç sonrası değerlendirmelerinin yer aldığı program, yaklaşık iki saat sürdü.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER