B.Vanspor'un ertelenen kongresi yarın…

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılması planlanan, ama çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen B.Vanspor kongresi, yarın yapılacak. Van Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılacak olan kongreye, katılımın yüksek olması bekleniyor.

B.Vanspor'un ertelenen kongresi yarın…

           2018-2019 Futbol sezonunda TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan B.Vanspor, yarın kongresini yaparak yeni yönetimini belirleyecek.

 


             Yeni sezonda hedefi şampiyonluk olan kırmızı siyahlı ekibin yeni yönetiminde kimlerin yer alacağı merak konusu oldu.
Yarın saat 14.00'te Van TSO'da yapılacak olan kongrede yeni yönetimini belirleyecek olan kırmızı siyahlı ekibin, önümüzdeki hafta ise sezon hazırlıkları için toplanması bekleniliyor.

 


        Şu ana kadar iç ve dış transferde 13 futbolcuyu kadrosuna dahil eden B.Vanspor, yeni sezonun ilk etap hazırlık kampını Erzurum'da yapması bekleniyor.

 


          2018-2019 Futbol sezonunda TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan B.Vanspor, grubun favori takımı olarak görünüyor.
Yönetimin bu çerçevede adımlar atması ve kaliteli transferler yapması bekleniliyor. Geçtiğimiz sezon özellikle kendi sahasında kaybettiği puanlar sayesinde hem şampiyonluk hem de Play Off'dan olan B.Vanspor, bu sezon bunu yaşamak istemiyor.
Ağır hasarlı tribünlerin yıktırılıp yerine portatif tribünler yapılması sayesinde bu sezon taraftar sayısında artış olacağı ve iç maçlarda takıma desteğin daha çok olacağı herkes tarafından konuşulmaya başlandı.

 


             Görüştüğümüz spor kamuoyu ve taraftarların bir beklentisi ise Edremit yönüne bakan kale arkasına da portatif tribünlerin yapılması ve karşı portatif tribünlerin ise mutlaka elden geçilmesinin önemli olduğunu dile getirdiler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER