B.Vanspor'un grubuna bakış…

Temsilcimiz B.Vanspor'un grubunda sezonun ilk maçları oynanırken, kırmızı siyahlı ekibin de mücadele ettiği TFF 3. Futbol Ligi'nde sezon sonu Play Off maçları sonucu dâhil 6 takım TFF 2. Ligine çıkarken, toplamda 8 takım ise Bölgesel Amatör Ligine düşecek.

B.Vanspor'un grubuna bakış…

        TFF 3. Lig 2. Grupta 2018-2019 Futbol sezonun ilk karşılaşmaları geride kaldı.
 Ligin 2. Hafta karşılaşmaları ise Cumartesi günü oynanacak. 53 Takımın 3 grupta mücadele ettiği TFF 3. Ligde, sezon sonu gruplarında Şampiyon olan takımlar direk olarak TFF 2.ligine çıkarken, 2.3.4 ve 5. Sıralarda yer alacak olan takımlar ise Play Off'a kalacak.

 


        Play Off maçları sonunda da 3 takım daha TFF 2. Ligine çıkacak. Sezon sonu TFF 3. Lig 17 takımlı 1. Grupta son 2 sırada yer alan 2 takım Bölgesel Amatör ligine düşerken, 18 takımlı 2. Ve 3. Grupta ise 16. 17. Ve 18. Sıralarda yer alan takımlar 3. Lige veda etmiş olacak.

 


         Sezon sonunda TFF 3. Ligde sezon sonu Play Off maçlarıyla beraber toplam 6 takım TFF 2. Ligine çıkarken, toplam 8 takım ise Bölgesel Amatör Ligine düşmüş olacak.

 


        TFF 3. Ligin ilk haftasında en ilginç tablo  2. Grupta yaşandı. 18 Takımın mücadele ettiği 1. Grupta 9 Karşılaşmada toplamda atılan gol sayısının 4 olması dikkatlerden kaçmadı. 3 Takımın haftayı 3 puanla kapatması, 12 takımın haftayı 1 puanla ve 3 takımın ise haftayı puansız kapatması Profesyonel liglerin hiçbirinde yaşanmadı.

 


       B.VANSPOR'UN GRUBUNDA İLGİNÇ SONUÇLAR…
 TFF 3. Ligde 53 takımın mücadele ettiği 3 gruba baktığımızda, en az gol sesi 2. Grupta görüldü. Ligin ilk hafta maçlarında 1. Grupta filelere 16 gol atılırken, 3. Grupta 23, B.Vanspor'un yer aldığı 2. Grupta ise sadece 4 gol filelere gönderildi. B.Vanspor'unda yer aldığı TFF 3.lig 2. Grupta ligin ilk haftasında oluşan tablo, Süper Lig, 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Ligin 1. Ve 3. Gruplarında da yaşanmadı.
TFF 3. Lig'de ligin 2. Hafta karşılaşmaları Cumartesi günü oynanacak. TFF 3. Lig 2. Grupta Şampiyonluk hedefi olan B.Vanspor, geçtiğimiz hafta kendi sahasında Karşıyaka ile berabere kalmıştı.

 


          8 Eylül Cumartesi günü Kemerspor deplasmanına gidecek olan kırmızı siyahlı ekip, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kendi sahasında kaybettiği 2 puanı telafi etmenin hesaplarını yapan B.Vanspor, Kemerspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.
B.Vanspor-Kemerspor karşılaşması Cumartesi günü saat 16.30'da Antalya Dr. Fehmi Öncel stadında oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2018, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER