B.Vanspor'un grubuna bakış…

B.Vanspor'un grubunda 5. hafta maçlarında, 6 karşılaşma berabere sonuçlanırken, iki karşılaşmayı ev sahibi takımlar, bir karşılaşmayı ise deplasman takımı kazandı. B.Vanspor bu hafta ise deplasmanda Altındağspor ile karşılaşacak.

B.Vanspor'un grubuna bakış…

              TFF 3. LİG 2. Grupta 5. Hafta karşılaşmaları geride kalırken 18 takımın mücadele ettiği 9 karşılaşmada, 6 karşılaşma berabere sonuçlanırken, 2 karşılaşmayı ev sahibi takımlar, bir karşılaşmayı ise deplasman takımı kazandı.
Ligin 5. Haftası sonunda Düzcespor 10 puanla liderlik koltuğuna otururken, Yeni Orduspor ise 9 puanla 2. Sırada yer aldı.
Zirve hesapları yapan B.Vanspor, KızılcaBölükspor ise 8 puanla yollarına devam ediyor. Yeni Orduspor, Kırşehir ve Sultanbeylispor mağlubiyetle tanışmamışken, Altındağ Belediye, Elaziz Belediye, Offspor ve Alibeyköyspor ise galibiyetle tanışamayan takımlar konumunda yer alıyor.

 


           Grupta en çok gol atan takım 10 golle Kızılcabölükspor olurken en fazla gol yiyen takım ise 11 golle Adıyamanspor oldu.
Geride kalan 5 haftalık maç maratonu sonunda, puan cetvelinde dengeler çokta değişmedi ve açık bir kopma yaşanmadı. Ama bu hafta itibariyle dengelerin değişeceği ve kopmaların yaşanacağı bekleniliyor.
Çünkü lig artık oturmuş durumda. Zirve takımları zirvede kalmanın mücadelesi, alt sıralardaki atkımlar ise yukarılara çıkma mücadelesini verecekler.

 


          Artık oynanacak olan her karşılaşma daha farklı ve kıran kırana geçecektir. Ligin 6. Hafta karşılaşmaları önümüzdeki Cumartesi ve Pazar günleri oynanacaktır.

 


           Cumartesi günü 3 karşılaşmayla başlayacak olan 6. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak 6 karşılaşmayla sona erecek.
 Lider Düzcespor deplasmanda Alibeyköyspor'a konuk olurken, takipçisi olan Yeni Orduspor ise Pazarspor'a konuk olacak.
 Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kırşehirspor'a 2 puan kaptıran B.Vanspor bu puanları telafisi için Altındağspor deplasmanına gidecek.

 


            Pazar günü saat 15.00'te Aktepe Stadında oynanacak olan karşılaşmaya çok sayıda B.Vanspor taraftarlarının da gitmesi bekleniliyor.

 

 
        B.Vanspor bu maçın ardından ligin 7. Haftasında ise sahasında grubun güçlü ekiplerinden Kızılcabölükspor'u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER