B.Vanspor'un grubunda zorlu maçlar…

B.Vanspor’un grubunda hafta sonu birbirinden zorlu ve çekişmeli maçlar oynanacak. Temsilcimiz B.Vanspor Karşıyaka deplasmanında galibiyet kovalarken, zirveyi ilgilendiren maçlar ise adeta nefes kesecek.

B.Vanspor'un grubunda zorlu maçlar…

           TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor yarın saat 13.30’da İzmir’de Karşıyaka ile mücadele ederken, grupta birbirinden zorlu maçlar oynanacak.
Bugün lider Kırşehir Belediyespor ile aynı puanda bulunan ve ikinci sırada yer alan Altındağ Belediyespor evinde Çatalcaspor’u konuk edecek. Saat 13.30’da başlayacak mücadelede, 30 puanlı Altındağ Belediyespor, 27 puanla grupta beşinci sırada yer alan Çatalcaspor’u yenmeyi hedefliyor.

 


         Yarın ise çekişmeli karşılaşmalar oynanacak.
Lider Kırşehir Belediyespor evinde saat 13.30’da Yeni Orduspor’u konuk edecek. İki takımın da hedefi maçtan puan veya puanlarla ayrılmak.

 


             Grupta 27 puanla üçüncü sırada yer alan Kızılcabölükspor evinde son sıradaki Bergama Belediyespor’u ağırlayacak. Bu maçın favorisinin Kızılcabölükspor olduğu belirtiliyor.
Grupta 27 puanlı bir diğer takım olan ve dördüncü sırada yer alan Sultanbeyli Belediyespor ise deplasmanda Alibeyköyspor ile karşılaşacak. 20 puanla 14. Sırada yer alan Alibeyköyspor evindeki maçı kazanmak isterken, Sultanbeyli ise zirveden uzaklaşmamak niyetinde. Gruptaki diğer maçlara baktığımızda ise, Esenler Erokspor evinde Adıyaman’ı, Ofspor ise Düzcespor’u konuk edecek.

 


         Kemerspor evinde Elaziz Belediyespor ile karşılaşırken, Osmaniyespor da Pazarspor’u konuk edecek.
Söz konusu maçlarda B.Vanspor taraftarı ise, kendi takımlarının kazanmasını, zirvedeki diğer takımların puan kaybetmesini istiyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER