B.Vanspor'un kaybı sürüyor:1-1

B.Vanspor, bu sezon evinde bir türlü taraftarının yüzünü güldüremiyor. Evinde sürekli puan kayıpları yaşayan kırmızı-siyahlılar, bu hafta da Sultanbeyli ile 1-1 berabere kalarak, çok önemli iki puan kaybetti. Sultanbeyli 41. Dakikada 1-0 öne geçerken, B.Vanspor 89'da Güney ile skoru eşitledi. Taraftarlar ise maçın 80. Dakikasından sonra 'Feyyaz istifa', 'Yönetim istifa' sloganları attı.

B.Vanspor'un kaybı sürüyor:1-1

   TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, evinde Sultanbeyli Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak, 23 puanla dördüncü sırada  yer aldı.

      B.Vanspor, Feyyaz Uçar Teknik sorumluluğunda sahaya, Salih Şenbaş, Şerif Doğan, Yakup Demir, Burçak Özkanca, Emre Toptan, Oktay Aydın, Soner Birinci, Serdar Cansu, Güney Tutcuoğlu, Uğur Karakoç, Umut Koray Öz ilk onbirle çıktı.

     Sultanbeyli Belediyespor ise, Besim Durmuş Teknik Sorumluluğunda sahaya, Ertuğrul Furkan, Hakan Akbaş, Anıl Gir, Feyzullah Şahin Güneş, Celal Hanalp, Dursun Türk, Ramazan Erarslan, İlker Cihan, Bülent Kocabey, Fatih Dalgıç, Hıfsullah İsmail Erdoğan ilk onbirle çıktı.

    Her zaman olduğu gibi bu hafta da taraftarlar B.Vanspor'u yalnız bırakmadı.
Maça ev sahibi ekip başladı.

    Maçın ilk dakikalarında B.Vanspor Uğur Karakoç ve Umut Koray ile pozisyona girdi,  taraftarı heyecanlandıran pozisyonlar aut ile sonuçlandı.

    İLK YARIDA B.VANSPOR OYNADI, RAKİP GOL ATTI
9. Dakikada gelişen Sultanbeyli Belediyespor atağında,  savunmada Burçak topu uzaklaştırdı.
16. Dakikada sağdan gelişen B.Vanspor atağında Serdar Cansu bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı, ama hakem ofsayt gerekçesiyle oyunu durdurdu.
23. Dakikada B.Vanspor net bir gol kaçırdı. Güney çok iyi bir ara pası vererek Umut'u kaleci ile karşı karşıya bıraktı, Umut vuruşunu geciktirince kaleci topa sahip oldu.
27. Dakikada B.Vanspor bir kez daha önemli bir ataktan faydalanamadı. Umut ve Serdar paslaşması ile gelişen kırmızı siyahlı takımın atağında Güney yine güzel bir ara pası verdi,  ama Serdar Cansu bir kez daha ofsaytta kaldı.
31. Dakikada konuk takım sağdan atak geliştirdi. Feyzullah müsait pozisyonu değerlendiremedi.
37. Dakikada Sultanbeylispor net bir gol kaçırdı. ... vuruşunda kaleci Salih net bir golü önledi.
41.dakikada Sultanbeyli öne geçti. Gelişen atak faulle sonuçlanınca hakem serbest vuruş verdi. Bülent Kocabey'in kullandığı serbest vuruşta top ağlarla buluştu:0-1
Hakem ilk yarıyı 2 dakika uzattı. Maçta başka pozisyon olmayınca ilk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

    İKİNCİ YARIDA HEYECAN DORUKTAYDI
B.Vanspor ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başladı.
Şerif'in yerine Barış, Oktay'ın yerine ise Çağrı Tekin oyuna dahil oldu.
Ev sahibi ekip ikinci yarının ilk dakikalarında da atak bir oyun ortaua koydu. Umut, Çağrı ve Güney ile taraftarı heyecanlandıran pozisyonlar geliştirdi.
52. Dakikada organize gelişen ev sahibi ekibin atağında Uğur kaleyi yokladı, ama vuruşu zayıftı.
53. Dakikada Güney'in pasında Çağrı ve Umut bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ofsaytta olmayan Umut'un yerine, Çağrı vurunca, hakem ofsayt düdüğü çaldı.
55. Dakikada Sultanbeyli serbest vuruş kullandı, savunma topu uzaklaştırdı.
59. Dakikada B.Vanspor'un sağdan geliştirdiği atakta Serdar ortaladı, Çağrı topun üstünden atladı,  Güney ceza sahası dışından vurdu, top auta gitti.
69. Dakikada konuk takımda Feyzullah yerini Adem'e bıraktı.
71. Dakikada B.Vanspor'da Yakup'un pasında ceza alanı içinde uygun pozisyonda Soner dokunamadı.
72. Dakikada Sultanbeyli kalecisi maçı yavaşlattığı gerekçesiyle sarı kart gördü.
74. Dakikada B.vanspor atağını faulle durduran Dursun sarı kart gördü
75. Dakikada ev sahibi ekip Serdar ile serbest vuruş kullandı, Yakup uygun pozisyonda topa dokunamadı.
76. Dakikada konuk takımda Adem sarı kart gördü.
77. Dakikada B.Vanspor'da Uğur yerini Bilal'e bıraktı.
79. Dakikada Sultanbeyli'de Anıl yerini M.Ali'ye bıraktı.
80. Dakikada B.Vanspor atağında Bilal röveşata bir vuruş denedi, ama top auta gitti.
Bu dakikalarda 'Feyaz istifa' vee 'Yönetim istifa' sesleri yükseldi.
89. Dakikada B.Vanspor golü buldu. Serdar'ın pasında Güney güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi:1-1
90. Dakikada B.Vanspor'da Bilal uzaktan sert ve düzgün vurdu, ama kaleci gole izin vermedi.

    Hakem maçı 3 dakika uzattı.

    İlk uzatma dakikalarında Burçak'ın uzun pasında Bilal kafa ile indirdi, Güney kafa ile kaleye yolladı, ama kaleci için kolay bir toptu.

    Maçta başka pozisyon olmadı ve iki takım da sahadan birer puan ile ayrıldı.

    Temsilcimiz aldığı beraberlikle 23 puanla dördüncü sırada yer alırken, Lider Kırşehir Belediyespor ise evinde Pazarspor'u 2-1 mağlup ederek 28 puanla koltuğunu koruduğu gibi, altındaki takımlara da fark attı.

    Haftanın en iyi sonuçlarından birini alan Altındağ Belediyespor evinde Ofspor'u 2-0 yenerek 24 puanla ikinci sıraya yükselirken, deplasmanda Osmaniyespor'a 1-0 mağlup olan Kızılcabölükspor da 23 puan ve averajla üçüncü sıraya geriledi.

    Evinde Bergama Belediyespor'u 4-3 yenen Esenler Erokspor 23 puanla beşinci sırada yer alırken, Van'dan puanla dönen Sultanbeylispor da aynı puanla altıncı sıradaki yerini korudu.

    Çatalcaspor deplasmanda Alibeyköyspor'a 2-1 yenilerek 23 puanlı bir diğer takım olarak yedinci sırada yer alırken, haftayı kayıpla kapatan Ofspor'da 22 puanla sekizinci sıraya geriledi.Bölge:Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2018, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29