B.Vanspor'un konuğu Elaziz Belediye…

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle adından söz ettirmeyi başaran B.Vanspor ve ligin bitmesine iki hafta kala play-off’u garantileyen B.Vanspor, Pazar günü evinde Elaziz Belediyespor’u konuk ediyor. Söz konusu karşılaşma TRT Kurdi’den canlı olarak yayınlanacak.

B.Vanspor'un konuğu Elaziz Belediye…

             Grupta 54 puanla üçüncü sırada yer alan ve kalan iki maçını kaybetse bile, averaj üstünlüğüyle ilk beşte yer almayı garantileyen kırmızı siyahlı ekip Pazar günü evinde saat 15.30’da Elaziz Belediyespor’u konuk ediyor.


          B.Vanspor’un grubunda da bu hafta zorlu maçlar oynanacak. Pazar günü saat 15.30’da başlayacak karşılaşmalarda Lider Kırşehir Belediyespor Bergama Belediyespor’u, 2. Sırada yer alan Esenler Erokspor Çatalcaspor’u ve grupta 3. Sırada yer alan B.Vanspor ise Elaziz Belediyespor’u konuk edecek. Play off potasında kritik sınırda bulunan Kızılcabölükspor ve Karşıyaka ise Play Offu garanti etmek için bu hafta oynayacakları maçların da tek hedefleri galibiyet olacak. Bu 2 takım bu hafta oynayacakları maçlarını kazandıklarında Play Offa kalacak 4 takım biraz daha netlik kazanmış olacak.

 


        Oynadığı son 5 hafta maçında 5 galibiyet almayı başaran, rakip filelere 17 gol gönderen kırmızı siyahlı ekip, kalesinde ise beş haftada sadece bir gol gördü. Kırmızı siyahlı temsilcimiz Pazar günkü maçı ve haftaya oynayacağı Düzce maçını ise Play Off sıralaması için oynayacak.

 


       Bu arada B.Vanspor’un play offu garantilemesi şehirde de büyük sevince yol açtı.
Sosyal medyada örgütlenen taraftarlar, Pazar günkü maça herkesin gelmesini ve takımı desteklemesini isterken, birçok kişinin maça kırmızı-siyah bayraklarla gelmesi istendi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER