B.Vanspor'un kupada üçüncü sınavı...

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmaları yarın oynanacak. Deplasmanda Bandırmaspor'a konuk olacak olan B.Vanspor, turu geçmeyi hedefliyor.

B.Vanspor'un kupada üçüncü sınavı...

             TFF 3.lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, ligin 10. Haftasında Pazarspor deplasmanından 1 puan alarak puanını 17'ye çıkarttı.
Ligde hedefi Şampiyonluk olan B.Vanspor, kupada da gidebildiği yere kadar gitmek istiyor.
Ligde 17 Puanla 4. Sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında, Sarıkamış Gençlerbirliğispor' 2-0 ve 3. Turda ise TFF 2. Lig takımlarından Hacettepespor'u 4-2 mağlup ederek 4. Tura kalmıştı.

 


         Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında yarın Bandırmaspor'la karşılaşacak olan B.Vanspor Van'a turu geçerek dönmenin hesaplarını yapıyor.
Yarın saat 14.00'te Bandırma 17 Eylül Stadında oynanacak karşılaşma için B.Vanspor kafilesi Balıkesir'e hareket etti.
B.Vanspor kupadaki 3. Sınavını da galibiyetle kapatmak ve sonraki tura kalmak istiyor. Bu karşılaşmada kazanan takım turu geçmiş olacak.

 


         B.Vanspor TFF 3.lig 2. Grupta 4. Sırada yer alırken, Bandırmaspor ise TFF 2. Lig kırmızı grupta son sırada yer alıyor.  B.Vanspor son maçında deplasmanda Pazarspor'la 1-1 kalırken, Bandırmaspor ise sahasında Şanlı Urfaspor'a 1-0 mağlup olmuştu.
Ligde hedefi Şampiyonluk olan B.Vanspor Pazar günü ise sahasında Bergama Belediyespor'u konuk edecek. Kırmızı siyahlı ekip, bu maçı kazanarak hem sahasındaki galibiyet orucunu bozmak hem de çıkışa geçmek istiyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER