B.Vanspor'un kupadaki rakibi Hacettepe…

Van Büyükşehir Belediyespor'un Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçındaki rakibi TFF 2. Lig ekibi Hacettepespor oldu. Karşılaşma Van'da oynanacak. Öte yandan B.Vanspor yarın lig maçında karşılaşacağı Alibeyköyspor'u mağlup etmek istiyor.

B.Vanspor'un kupadaki rakibi Hacettepe…

        TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz B.Vanspor'un kupadaki rakibi çekilen kura ile belli oldu. B.Vanspor kupada evinde karşılaştığı Sarıkamış Gençlerbirliğispor'u 2-0 yenmiş ve tur atlamıştı.

 


       Çekilen kura neticesinde B.Vanspor'un rakibi TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta zirveye yakın bir durumda bulunan Hacettepespor.
Rakip, kendi grubunda 4 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Hacettepespor'un grup lideri 6 puanla Sarıyer. Aynı puana sahip olan ve önceki yıl B.Vanspor'un grubunda bulunan Sancaktape Belediyespor ikinci sırada. İnegolspor ise Hacettepe ile aynı puana sahip ve üçüncü  sırada.

 


       Hacettepespor ile Van Büyükşehir Belediyespor arasındaki kupa maçı Van'da oynanacak.
Öte yandan ligde ilk maçında evinde Karşıyakaspor'a 0-0 kalarak puan kaptıran, deplasmanda ise Kemerspor'u 2-0 yenen B.Vanspor, yarın Alibeyköyspor'u konuk edecek.

 


       Saat 15.30'da başlayacak mücadeleyi B.Vanspor kazanmak istiyor.
Gazetemize açıklamalarda bulunan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve Teknik Direktör Feyyaz Uçar galibiyetten başka hedeflerinin olmadığını vurguluyor.

 


       Öte yandan yaklaşık iki ay önce yıktırılan B.Vanspor'un kapalı tribünleri yerine hala bir portatif tribün yapılmaması son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında geliyor.

 


     Protokol üyeleri, spor camiası ve basın mensupları için açık tribünlerin yanında yapılan bölümde ise gölgelik olmaması tepkilere yol açıyor. Maçı güneşin altında izleyenler ise hala eski kapalı tribünlerin yerinde portatif bir tribünün yapılmamasının ayıp, bir o kadar da yanlış olduğu görüşünde.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER