B.Vanspor'un maç saatleri belli oldu

TFF 3. Lig ilk devre Takvimi belli oldu. B.Vanspor ligin ilk haftasında 2 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Karşıyakaspor'u konuk edecek. Kırmızı siyahlı ekip hafta içi tek maçını ise 17 Ekim'de Osmaniyespor'la oynayacak.

B.Vanspor'un maç saatleri belli oldu

          TFF 3. Lig ilk devre Takvimi belli oldu. TFF 3.lig 2. Grupta sezonun ilk karşılaşmaları 1 ve 2 Eylül'de oynanacak. 1 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'da 2 karşılaşmayla başlayacak olan yeni sezon karşılaşmalarının ilk haftası, 2 Eylül Pazar günü oynanacak 7 karşılaşmayla tamamlanacak.

 


               TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek ve hedefi Şampiyonluk olan B.Vanspor, ligin ilk haftasında 2 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Karşıyakaspor'u konuk edecek. Ligin 2. Haftasında ise Kemerspor deplasmanına gidecek ve ligin 3. Haftasında ise Alibeyköyspor'u konuk edecek.  Kırmızı siyahlı ekip hafta içi tek maçını ise 17 Ekim'de Osmaniyespor'la 17 Ocak Stadında oynayacak.

 


           Herkesin kafasında soru işareti olan B.Vanspor maçlarını nerde oynayacak sorusu ise TFF'nin ilk devre takvimine belli oldu.
 B.Vanspor'un maçlarını Van Atatürk Şehir Stadında oynayacağı yazılmaktadır. Yıktırılan kapalı tribünlerin yerine yapılacak olan portatif tribünlerin ise birkaç hafta içinde tamamlanacağı gelen haberler arasında.

 


           Erzurum'da son hazırlıklarını yapan B.Vanspor, hazırlık maçları da yapmaya devam ediyor. 3 Hazırlık maçına çıkan kırmızı siyahlı ekip, bugün saat 17.00'de ise Keçiörenspor'la bir hazırlık maçı yapacak. B.Vanspor, bu maçın ardından son hazırlıklarını yaparak, Bayram tatili ardından Van'da toplanacak. Kırmızı siyahlı ekip Karşıyakaspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2018, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER