B.Vanspor'un maçı Başkent'te oynanacak

Van’da herkes B.Vanspor Erokspor arasında 24 Mayıs Cuma günü saat 16.00'da Ankara Eryaman'da oynanacak final maçına kilitlenmiş durumda. Taraftarlar şimdiden final maçına gitmenin hazırlıklarını yapıyor.

B.Vanspor'un maçı Başkent'te oynanacak

       TFF 3.ligde ligin sona ermesiyle bu kez Play Off maçlarının heyecanı başladı.
 TFF 3.lig 2. Grupta Play Offa kalan 4 takım arasında B.Vanspor Esenler Erokspor finale kalan 2 takım oldu.

 


       Geçen Çarşamba günü sahasında konuk ettiği Karşıyaka’yı 2-1 mağlup eden B.Vanspor, şimdi ise final maçı hazırlıklarını yapıyor. Kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, heyecanla maçın oynanacağı merkezin belli olmasını bekliyordu. Tarih ve yer belli oldu. Söz konusu maç 24 Mayıs Cuma günü saat 16.00'da Ankara Eryaman'da oynanacak.

 


          Van’da yıllar sonra yakalanan 2. Lig heyecanı kenti kenetlemiş durumda. B.Vanspor taraftar grupları play Off maçı için Ankara'ya gitmenin çalışmalarını yapıyor. Geçmişte aynı süreci yaşayan taraftarlar onlarca otobüsle takımı desteklemek için deplasmana gitmişlerdi.

 

       24 Mayıs Cuma günü oynanacak olan Play Off final maçı için Van’dan yine onlarca otobüs taraftarları maçın oynanacağı Ankara Eryaman'a taşıyacak. Şu anda Van’da herkes B.Vanspor Erokspor arasında Başkent'te oynanacak olan final maçına kilitlenmiş durumda.

 


      TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de 2019-2020 futbol sezonu ilk müsabakalar 1 Eylül 2019 tarihlerinde başlayacak. 25 Nisan 2020 tarihinde sona erecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER