B.Vanspor'un maçı canlı yayınlanmayacak

Son günlerde, İstanbul deplasmanında oynanacak olan Sultanbeyli Belediyespor ile B.Vanspor arasındaki maçın TRT Kurdi tarafından canlı yayınlanacağı bekleniyordu. Ancak TRT Kurdi, hafta sonu Adıyaman 1954 ile Karşıyaka maçını canlı yayınlayacak.

B.Vanspor'un maçı canlı yayınlanmayacak

            TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, hafta sonu deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak.
Söz konusu maçın TRT Kurdi’den canlı olarak yayınlanacağı bekleniyordu. Fakat yapılan açıklamada TRT Kurdi küme düşme potasında olan ve geçen hafta B.Vanspor’a 3-0 mağlup olan Adıyaman 1954spor ile Karşıyaka maçını canlı olarak verecek.

 


         B.Vanspor’lu taraftarlar ise maçın canlı yayınlanamayacak olmasının kendilerini üzdüğünü belirterek, “Sosyal medyada son günlerde maçın TRT Kurdi tarafından canlı yayınlanacağı konuşuluyordu. Ancak bu maç canlı yayınlanmayacak. Bu haber bizleri üzmüştür. Fakat İstanbul’da maçı izleyecek Vanlı taraftarlarımızın en azından telefonlarından canlı olarak bu maçı çekmeye çalışmasını ve buradaki taraftarların da izlemesi için gayret göstermelerini bekliyoruz” yorumunu yaptılar.

 


         Bu arada hafta sonu tüm maçlar Pazar günü aynı saatte oynanacak.
Saat 15.30’da başlayacak olan karşılaşmaların birçoğunun sıralamayı etkileyeceği için önem arz ettiği biliniyor. Lider Kırşehir Belediyespor, play-off şansı devam eden Pazarspor ile deplasmanda karşılaşırken, 53 puanla ikinci sırada bulunan Esenler Erokspor ise deplasmanda küme düşmesi kesinleşen Bergama Belediyespor ile mücadele edecek. Kızılcabölükspor evinde Osmaniyespor’u konuk ederken, Altındağ Belediyespor ise deplasmanda Ofspor’un konuğu olacak. Karşıyaka, deplasmanda Adıyaman 1954spor ile mücadele edecek. Söz konusu maç TRT Kurdi tarafından canlı yayınlanacak.
B.Vanspor, bir sonraki hafta ise evinde Elaziz Belediyespor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29