B.Vanspor'un performansı alkış alıyor

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan, ilk devrenin sonları ve ikinci devrenin başlarında bu hedeften uzaklaşan, ardından önce play off’a kilitlenen, bir ara play off potasından da uzaklaşan B.Vanspor, son üç maçta aldığı galibiyetlerle 9 puan topladı ve grupta üçüncü sıraya yerleşti. Bergama Belediyespor, Çatalcaspor ve Yeni Orduspor galibiyetleriyle adından söz ettiren kırmızı siyahlılar, Van’da oynanacak olan Adıyamanspor maçına odaklandı.

B.Vanspor'un performansı alkış alıyor

                TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor son üç maçta dokuz puan elde ederek 48 puanla grupta üçüncü sıraya yerleşti. Lider Kırşehir Belediyespor, ikinci sıradaki Esenler Erokspor’un ardından üçüncü sıraya yükselen B.Vanspor’u, Altındağ Belediyespor ve Kızılcabölükspor takip ediyor.

 


             Son haftalarda B.Vanspor’un üstündeki takımların puan kaybetmesi, kırmızı siyahlı takımın ise üç maçını da kazanması, play off potasına yerleşmesine vesile oldu.
B.Vanspor’un deplasmanda Yeni Orduspor’u 3-0 mağlup etmesi, lider Kırşehir Belediyespor’un ise deplasmanda Osmaniyespor’u 3-1 yenerek, 56 puanla liderliğini sürdürmesi ile grupta ikinci sırada bulunan Esenler Erokspor da deplasmanda Ofspor’u 3-1 mağlup ederek, 52 puanla yerini korudu. Son haftalarda zikzaklı bir performans sergileyen Altındağ Belediyespor deplasmanda Kızılcabölükspor ile 1-1 berabere kalarak 47 puanla dördüncü sırada yerleşirken, Kızılcabölükspor ise 46 puanla beşinci sırada yer alıyor. B.Vanspor’a mağlup olan Yeni Orduspor ise sekizinci sıraya geriledi.

 


        B.Vanspor’un grubunda zorlu dört maçı kaldı.
B.Vanspor Pazar günü saat 15.00’te evinde Adıyamanspor ile karşılaşacak. Kırmızı siyahlı takımın play off potasından çıkmaması için mutlak suretle bu takımı devirmesi gerekiyor. Adıyamanspor ise 34 puanla grupta 16. Sırada. Adıyamanspor da grupta kalmak ve küme düşmemek için bu maça galibiyet için çıkacak.

 


          B.Vanspor’un grubunda küme düşmesi kesinleşen Bergama Belediyespor var.
Sondan ikinci sırada bulunan Alibeyköyspor, Adayamanspor’un ise son dört maçında alacakları puan veya puanlarla ligde kalabileceği görülüyor.
Grupta play off ve küme düşme potasında kıran kırana maçlar oynanacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29