B.Vanspor'un şampiyonluk kutlaması statta yapılacak

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, şampiyonluk kutlamasının 1 Haziran cumartesi günü Van Atatürk Şehir Stadı’nda yapılacağını vurguladı. Daha önce Beşyol Mevkii’nde yapılması planlanan kutlama etkinliği, bayram arifesi, alışveriş yoğunluğu dolayısıyla stada alındı.

B.Vanspor'un şampiyonluk kutlaması statta yapılacak

        Play-off yarı final maçında Karşıyaka’yı, final maçında ise Esenler Erokspor’u geçerek bir üst lige çıkan B.Vanspor için cumartesi günü şehir stadında şampiyonluk kutlaması gerçekleşecek.
Daha önce Beşyol mevkiinde olacağı duyurulan kutlamaların, bayram arifesi olması ve alışveriş yoğunluğu göz önüne alınarak Van Atatürk Şehir Stadı’nda yapılması kararlaştırıldı.
Söz konusu kutlamaların bayram arifesinde, esnafların iş yaptığı, vatandaşın da bayram alışverişi gerçekleştireceği Beşyol mevkiinde yapılacak olması, özellikle sosyal medyada birçok kişi tarafından eleştirilmiş, gazetemiz de bu kutlamaların yapılacağı alanın tartışmalara yol açtığını haberleştirmişti.

 


           KUTLAMALAR SAAT 21:00’DE…
Gazetemize açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk, “İftardan sonra saat 21.00’de B.Vanspor tesislerinde taraftarlarımızla buluşacağız. Oradan çok sayıda otobüs ve otomobilin yer aldığı araç konvoyu ile şehir stadına geçeceğiz” dedi.

 

 
       1 Haziran cumartesi günü yapılacak olan kutlamalara herkesi davet eden Kulüp Başkanı Yenitürk, “Takımımızın şampiyonluk kutlamasının yerini stat olarak belirledik. Daha önce Beşyol meydanında yapılacağını duyurduğumuz kutlamanın bayram üzeri olması, esnaflarımızın mağduriyet yaşamaması için statta yapılması kararı aldık. Cumartesi akşamı tüm Van halkını Van Atatürk Şehir Stadı’na bekliyoruz. Takımımız, Cumartesi akşamı tesislerden çıkarak önce şehir turu atıp ardından kutlama alanı olan stada geçecektir. Birçok sanatçının katılacağı, güzel bir konserin olacağı şampiyonluk kutlamasına cumartesi Akşamı saat 21.00' de tüm halkımız davetlidir. Güzel bir şampiyonluk yaşadık. Van’a ve Vanlıya yakışır bir sekilde güzel bir  kutlamayla da şampiyonluğumuzu taçlandıralım" dedi.
Öte yandan kutlamaların huşu içinde ve sorunsuz geçmesi için tüm taraftarlara büyük görevler düştüğü belirtildi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2019, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29