B.Vanspor'un uğurlu haftası…

Bu hafta, B.Vanspor, Çatalcaspor galibiyeti ve rakip takımların puan kaybetmesi sonucu, haftayı en kazançlı kapatan takım oldu. B.Vanspor’un üstünde bulunan liderin dışındaki hiçbir takım kazanamadı.

B.Vanspor'un uğurlu haftası…

          Yerel seçimler dolayısıyla Çarşamba günü oynanan karşılaşmaların tümü, adeta B.Vanspor’a yaradı.
Hedefi play-off olan B.Vanspor, play-off için oynayan tüm takımların puan kaybetmesi sonucu büyük bir avantaj yakaladı.
B.Vanspor’un evinde, play off potasında bulunan Çatalcaspor’u 4-1 mağlup ederek bu rakibi play-off potasının dışına atmasının ardından, yine maç öncesi B.Vanspor’un üstünde bulunan Yeni Orduspor’un da mağlup olması kırmızı siyahlı takıma yaradı.
Grupta ikinci sırada bulunan Esenler Erokspor’un evinde Osmaniyespor’la berabere kalarak puan kaybı yaşaması, yine üçüncü sırada yer alan Altındağ Belediyespor’un deplasmanda Düzcespor’a mağlup olması B.Vanspor için bulunmaz bir sonuç oldu. Lider Kırşehir Belediyespor’un Kızılcabölükspor’u yenmesi de kırmızı siyahlı takıma yaradı. Kızılcabölükspor 45 puanda kalırken, +19 averaj ile B.Vanspor’un üstünde bulundu.

 


          Şimdi grupta işler biraz daha kızıştı.
Lider Kırşehir Belediyespor 53 puanla rahat bir pozisyona bürünürken, Esenler Erokspor ise 49 puanla ikinci sırada yer alıyor.
Son haftalarda istikrarsız sonuçlar elde eden Altındağ Belediyespor 46 puanla üçüncü sırada.
Altındağ Belediyespor’un hemen altında 45’er puanı bulunan Kızılcabölükspor ile Van Büyükşehir Belediyespor yer alıyor.
B.Vanspor’un evinde 4-1 yendiği Çatalcaspor 44 puanla altıncı sırada yer alırken, Yeni Orduspor ise mağlubiyet sonrası 42 puanla yedinci sırada yer aldı.

 


        Haftayı bir puanla kapatan Osmaniyespor ve Düzcespor 40’ar puanda bulunuyor.
Çarşamba akşamı oynanan ve favori gösterilen Karşıyaka evinde grupta düşmesi kesinleşen Bergama Belediyespor’a 2-0 yenilerek 40 puanda kaldı ve dokuzuncu sırada yer alıyor.

 

   
          Sultanbeyli ve Pazarspor’un da 39’ar puanları bulunuyor.
Grupta play off potasında bulunan B.Vanspor, Pazar günü söz konusu potaya girmek isteyen Yeni Orduspor ile karşılaşacak.
B.Vanspor ile Yeni Orduspor arasındaki karşılaşma Pazar günü saat 15:00’te oynanacak. Söz konusu maçın TRT Kürdi’den canlı yayınlanacağı açıklandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2019, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29