B.Vanspor, Van'da çalışmalarını sürdürüyor

Temsilcimiz B.Vanspor Antalya Kampının ardından Van’da İskele Mahallesi’ndeki Şahabettin Özarslaner Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdürüyor. 20 Ocak Pazar günü İzmir’de Karşıyaka ile karşılaşacak olan kırmızı-siyahlı ekipte tek hedef galibiyet.

B.Vanspor, Van'da çalışmalarını sürdürüyor

             TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, Yeni Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir sorumluluğunda Van’da hazırlıklarını devam ettirirken, futbolcuların moralli olduğu görüldü.
Bazı taraftarların da izlediği idmanlar neşe içinde geçerken, soğuk havaya rağmen oyuncuların oldukça istekli olduğu gözlendi.
Yeni Teknik Direktör Hasan Erkan Şimşir sorumluluğunda Antalya’daki kampını tamamlayan B.Vanspor kafilesi önceki gün Van’a gelmişti. Kısa bir dinlenmenin ardından İskele’deki Şahabettin Özarslaner Tesisleri’nde hazırlıklarına devam eden kırmızı-siyahlı ekip hafta sonu İzmir deplasmanında Karşıyaka ile mücadele edecek.

 


           B.Vanspor’un ikinci devrenin ilk maçına galibiyet parolası ile çıkacağı belirtilirken, taraftarlar ise takıma beraberliğin bile yetmeyeceğini, ikinci devrenin ilk maçında üç puan elde edilmesi gerektiğini belirtiyor.
Takımın idmanlarda moralli olduğu görülürken, bazı taraftarlar da takımı yalnız bırakmadı. Ayrıca bazı B.Vanspor yöneticileri de idmanları takip etti.

 


         B.Vanspor ilk devrede oynadığı 17 maçın 6’sını kazanırken, toplam sekiz maçta beraberlik elde etti. Grupta en fazla beraberlik elde eden iki takımdan biri olan kırmızı-siyahlı takımın 3 mağlubiyeti bulunuyor.
26 puanla grupta altıncı sırada bulunan B.Vanspor’un, üstündeki üç takımın ise 27’şer puanı bulunuyor. Lider Kırşehir Belediyespor ve ikinci sıradaki Altındağ Belediyespor’un 30’ar puanı bulunduğundan, B.Vanspor’un liderle arasında sadece dört puan var.
Taraftarlar ise özellikle sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda B.Vanspor’un bu sezon şampiyonluğa oldukça yakın olduğunu belirtiyor.

 


            Özellikle 3. Lig 1. Grup’un golcüsü Batuhan Er’in transferi son günlerde taraftarlar arasında en fazla konuşulan konulardan biri oldu. Batuhan’ın B.Vanspor’a büyük fayda sağlayacağı konuşuluyor.
Batuhan ilk devre attığı 12 golle, Karabel Karaköprü Belediyespor’un ve söz konusu grubun en golcü ismi oldu.
Batuhan kendi takımının attığı 21 golün 12’sini kaydederken, yine Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da fileleri havalandırmayı başardı.

 


        B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ise en iyi transferlerden birini yaptıklarını söyleyerek, Batuhan’ın oldukça kaliteli bir futbolcu olduğunu söyledi.
Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda Karşıyaka ile oynayacak olan B.Vanspor, ikinci devrenin ikinci maçında ise evinde Kemerspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29