B.Vanspor, Van'da kazanamıyor:0-0

Temsilcimiz B.Vanspor, Van'da oynadığı Ofspor maçında 0-0 berabere kalara, toplam 5 maçın dördünde kazanamadı. Deplasmandaki performansı oldukça iyi olan Kırmızı-Siyahlı takım evinde şeytanın bacağını kıramıyor. Ofspor ile berabere kalan B.Vanspor, 16 puanla dördüncü sıraya geriledi.

B.Vanspor, Van'da kazanamıyor:0-0

  TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, evinde Ofspor'la yenişemedi.
Yağmurlu havaya rağmen taraftarlar tribünleri doldururken, B.Vanspor ve Ofspor'un karşılıklı ataklarından gol sesi çıkmadı. B.Vanspor'da ikinci yarıda oyuna giren Oktay Aydın, 80.dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını eksik bıraktı.
     Maçın bitiminde az sayıdaki bazı taraftarların futbolculara ve yöneticilere yönelik küfürlü tezahüratına, diğer taraftarlar tepki gösterdi.
      B.Vanspor, Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya, Salih Şenbaş, Emre Toptan, Serdar Cansu,  Mesut Saray,  Uğur Karakoç,  Burçak Özkanca, Güney Tutcuoğlu, Umut Koray Öz, Barış Sağır,  Yakup Demir ve Çağrı Tekin ilk on birir ile çıktı.
Ofspor ise sahaya, Philip Alexander Angeler, Yunus Çabuker,  Sergen İlhan, Nevzat Bilen, Muhammet Fettahoğlu, Çağatay Enes Karaca,  Niyazi Çolak, Hamdi Dereli, Mustafa Emin Birinci, Mertkan Güneysu ve Ferhat Aydın ilk on biri ile çıktı.
Maça ev sahibi ekip başladı.

    KARŞILIKLI ATAKLAR GOLE DÖNÜŞMEDİ
3. dakikada gelişen B.Vanspor atağı faulle durduruldu. Kazanılan serbest vuruşu Mesut Saray kullandı. Ama ceza alanı içinde savunma topu uzaklaştırdı.
8.dakikada bu kez Ofspor atağa kalktı. Hamdi ceza alanı dışında sert vurdu, top az farkla auta çıktı.
15. Dakikada B.Vanspor, Mesut ve Güney'in paslaşması ile atağa kalktı. Uğur Karakoç sağdan ortaladı, penaltı noktasında müsait pozisyonda Çağrı Tekin kafa ile dokundu, ama kaleci Philip topu kontrol etti.
17. Dakikada Ofspor organize bir atak geliştirdi. Çağatay ve Niyazi paslaşması ile top Hamdi'ye kazandırıldı. Bu oyuncunun ceza alanına ortasında Burçak topu son anda uzaklaştırdı.
23. Dakikada B.Vanspor Uğur ile soldan atağa kalktı. Güney bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı,  ama hakem faul düdüğü çaldı.
25. Dakikada B.Vanspor Mesut ile korner kullandı, savunmanın uzaklaştırdığı topu Serdar Cansu yeniden ortaladı. Burçak ceza sahası içinde vurdu,  ama hakem ofsayt düdüğü çaldı.
30. Dakikada Ofspor atağında Mustafa kaleyi düşündü, ama kötü vurdu.
35. Dakikada B.Vanspor Barış ve Güney'in paslaşması ile yeni bir atak geliştirdi. Uğur ve Çağrı anlaşmazlığı sonucu Ofspor savunması topu uzaklaştırdı.
40. Dakikada gelişen Ofspor atağı,  B.Vanspor'lu taraftarları korkuttu.  Nevzat Bilen soldan ortaladı, ceza alanı içinde üç Ofspor'lu oyuncular dokunmadı ve taraftarlar derin bir of çekti.
44. Dakikada ev sahibi ekip Uğur ile korner kullandı. Çağrı ve Umut'tan önce kaleci Philip topu uzaklaştırdı.
Hakem ilk yarının sonuna 3 dakika ekledi.
Maçta başka pozisyon olmadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

     İKİNCİ YARIDA DA GOL SESİ ÇIKMADI
İkinci yarıya konuk takım başladı.
49. Dakikada B.Vanspor kalecisi Salih eliyle atağı başlattı. Serdal Cansu sağ kanattan taşıdığı topu Umut'a kazandırdı. Umut Çağrı'yı gördü, onun pasında savunma topu uzaklaştırdı.
53. Dakikada maçın en net pozisyonu golle sonuçlanmadı. B.Vanspor atağında Mesut ve Çağrı paslaşması sonrası top Serdar Cansu'da kaldı. Serdar ortaladı, penaltı noktasında Barış kafa ile vurdu,  top az farkla auta çıktı. Tatarftarlar kaçan pozisyona yandı.
60. Dakikada Ofspor'da Çağatay yerini Uğur'a bıraktı.
62. Dakikada Ofspor atağında Niyazi Çolak bir anda ceza alanında kaldı, vuruşunda top az farkla auta çıktı,  ama öncesinde ofsayt düdüğü çalındı. 63. Dakikada B.Vanspor'da Burçak sarı kart gördü.
64. Dakikada kırmızı siyahlı takımda Çağrı yerini Cemal Doğu'ya bıraktı.
66. Dakikada B.Vanspor atağında Güney ortaladı, Cemal iyi kontrol edemedi,  ama top auta çıkmadan dokundu, top yan filelere çarptı.
Bu dakikalarda karşılıklı ataklar zeminin de ıslak olması ile istendiği gibi gerçekleşmedi.
74. Dakikada Ofspor'da Mustafa sarı kart gördü.
75. Dakikada B.Vanspor Mesut ile serbest vuruş kullandı. Serdar sağ kanattan orta şut karışımı bir vuruş denedi, top üstten auta çıktı.
77. Dakikada B.Vanspor net bir golden yararlanamadı. Cemal'in ortasında ceza sahası içinde Umut ve Uğur birlikte yükseldi. Umut istediği gibi vuramadı.
78. Dakikada B.Vanspor'da Mesut'un yerine Oktay Aydın oyuna dahil oldu.
79. Dakikada Ofspor'da Muhammet'in sert vuruşunda top az farkla auta çıktı.
80. Dakikada B.Vanspor'da Oktay Aydın rakibine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gördü ve takımını eksik bıraktı.
Taraftarlar bu dakikalarda hakeme büyük tepki gösterdi.
87. Dakikada ev sahibi ekipten Uğur yerini Sedat Komi'ye bıraktı.
89. Dakikada Sedat'ın hatalı pası sonucu Ofspor atağı gelişti. Nevzat uzaktan sert ve düzgün vurdu,  kaleci Salih gole izin vermedi.
90. Dakikada konuk takımda Nevzat yerini Fatih'e bıraktı.
Hakem maçı 5 dakika uzattı.
Maçta başka pozisyon olmadı ve iki takım da 0-0 eşitlik sonucu sahadan birer puanla ayrıldı.
B.Vanspor aldığı beraberlikle puanını 16'ya çıkardı, ama grupta dördüncü sıraya geriledi.

    LİDER YENİLDİ, AMA DEĞİŞMEDİ
Öte yandan grupta lider Yeni Orduspor deplasmanda Düzcespor'a 1-0 yenilmesine rağmen liderlik koltuğunu korudu.
Düzcespor ile aldığı galibiyetle 17 puanla grupta ikinci sıraya yükseldi.
Deplasmanda Kemerspor'u 3-0 mağlup eden Kızılcabölükspor 16 puanla üçüncü sıraya yükselirken, B.Vanspor grupta dördüncü sırada yer aldı.
Kırşehir Belediyespor deplasmanda Esenler Erokspor'a 2-1 yenilerek 16 puanla beşinci sıraya geriledi.
Deplasmanda Adıyaman'ı 2-1 yenen Çatalcaspor grupta 15 puanla altıncı sıraya yükselirken, Esenler Erokspor da aldğı galibiyetle puanını 13'e yükseltti ve yedinci sırada yer aldı.
Deplasmanda Alibeyköyspor'u 3-1 yenen Altındağ Belediyespor da 13 puanla sekizinci sırada yer aldı.
B.Vanspor haftaya Pazarspor deplasmanına gidiyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2018, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29