B.Vanspor, Van'da toplanacak

Ligin 2. Devresi için hazırlıklarını Antalya'da yapan B.Vanspor'un kampı sona erdi. Kırmızı siyahlı ekip, 13 Ocak Pazar günü Van'da toplanacak ve 20 Ocak Pazar günü ise deplasmanda Karşıyaka ile sezonun ilk maçını oynayacak.

B.Vanspor, Van'da toplanacak

              Lige verilen aranın ardından Antalya'da toplanan B.Vanspor, ligin 2. Devresi için hazırlıklarını yaklaşık 15 gün sürdürdü.
Antalya kampına son veren kırmızı siyahlı ekip 13 Ocak Pazar günü Van'da toplanacak. Pazar günü kendi tesislerinde toplanacak olan B.Vanspor son hazırlıklarını burada yaparak, 20 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçı için İzmir'de olacak.
B.Vanspor Karşıyakaspor karşılaşması 20 Ocak Pazar günü saat 13.30'da oynanacak. Antalya kampına yeni teknik direktör Erkin Şimşir'le giden B.Vanspor, kadrosunda da 6 futbolcusuyla yollarını ayırdı.

 


         Mutlu İlengöz, Tahir Kurtuluş, Ahmet Şahbaz, Ömer Yanık, Uğur Karakoç ve Cemal Doğu'yla yollarını ayıran kırmızı siyahlı ekip, Emrah Tacir ve Barış Gök'ü de renklerine bağladı.

 


       Transfer çalışmalarını sürdüren B.Vanspor'un önümüzdeki hafta içinde yeni isimleri kamuoyuyla paylaşması bekleniliyor.
Ligin 2. Devresinin ilk maçında deplasmanda oynayacak olan B.Vanspor, 2. Devrenin 2. Maçında ise sahasında Kemerspor'u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29