B.Vanspor, Yeni Ordu'ya bileniyor

TFF 3.lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz B.Vanspor, Pazar günü saat 13.00'de konuk edeceği Yeni Orduspor'a bileniyor. Van Atatürk Şehir Stadında idmanda oyuncuların hırslı olduğu görülürken, taraftarlar da takımın Yeni Orduspor'u yenerek, son mağlubiyetin moral bozukluğunun giderilmesini arzuluyor.

B.Vanspor, Yeni Ordu'ya bileniyor

           B.Vanspor'un grubunda özellikle zirvede kıran kırana mücadeleler olduğu görülürken, son haftalada sürekli liderin değişmesi, özellikle ilk beş sıradaki takımın bir mağlubiyetle gerileyeceği, bir galibiyetle zirveye oturacağını gösteriyor.

 


      Puanların birbirine oldukça yakın olması, takımların zirve mücadelesinden kopmamasına yol açıyor. Öte yandan yapılacak olan maçlara bakıldığında 23 puanla 13. Haftaya Lider giren Kızılcabölükspor deplasmanda Altındağ Belediyespor'a konuk olurken, 2. Sırada yer alan Kırşehirspor ise sahasında Osmaniyespor'u konuk edecek.

 


        Grupta 3. Sırada yer alan ve geçtiğimiz hafta deplasmandan puansız dönen temsilcimiz B.Vanspor, Yeni Orduspor'u sahasında mağlup ederek zirve mücadelesini sürdürme peşinde. Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda ve yardımcıları Alpaslan Has ile Turgay Karatekin gözetiminde idmanlarını sürdüren kırmızı-siyahlı takım bu maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor.Geçtiğimiz haftalarda sahasında konuk ettiği rakipleri Kızılcabölükspor ve Kırşehirspor'a puan kaptıran B.Vanspor, bu maçta daha dikkatli olacağının sinyallerini veriyor.

 


        Temsilcimiz B.Vanspor son 4 hafta maçlarında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, Yeni Orduspor ise 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.   B.Vanspor 20 puanla 3. Sırada yer alırken, Yeni Orduspor ise 19 puanla 4. Sırada yer alıyor. 2 Takım açısından da önemli olan karşılaşma Pazar günü saat 13.00'te başlayacak.
B.Vanspor önümüzdeki hafta ise Adıyamanspor deplasmanına gidecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER